LEPOTA / Nega kože

Nega kože

6 beauty koraka kojih se Dženifer Lopez religiozno pridržava

Jedna je od retkih slavnih osoba koja se zaklinje da nikada nije bila na estetskoj operaciji.

Dženifer Lopez jedna je od onih slavnih ličnosti koja je toliko neverovatna i talentovana da je teško poverovati da je smrtna. Koža joj sija, kosa joj je uvek besprekorna, a o njenim plesnim pokretima suvišno je i govoriti. Što je još važnije, uvek izgleda odmoreno i srećno, čak i sa zahtevnim rasporedima turneja i dugim danima snimanja. Budimo iskreni, Džej Lo je oličenje onoga što se na Instagramu predstavlja pod heštegom #goals (ciljevi).

Dakle, kada su tajne njene nege kože i uopšteno brige o sebi otkrivene, momentalno smo poželeli da ih isprobamo i uvrstimo u sopstvenu rutinu.

1. Ponavljajte dnevnu afirmaciju

Pozitivan razgovor u glavi stvara lepu osobu iznutra koja održava lepu osobu spolja”, kaže Dženifer. Da budemo precizniji, ona svakodnevno ponavlja sebi sledeće: “Ja sam mlada i ne starim bez obzira na to koliko imam godina.” Njena sumnjivo besprekorna koža počinje da ima malo više smisla.

2. Budite fina osoba, dobro je za vašu kožu

Ključni faktor koji često izostavljamo kada govorimo o lepoti i brizi o sebi jeste ljubaznost prema drugim ljudima. “Morate biti fina, lepa osoba iznutra ako želite da vaše lice to odražava”, objasnila je Džej Lo.

3. Uključite više maslinovog ulja

Lopez ga koristi kao “lek za sve”. Zapravo njena kompletna linija za negu kože sadrži ekstrakt maslinovog ulja. Ovaj trik je dobar podsetnik da lepota ne mora biti skupa i da se za negu kože ne radi samo o korišćenju vrhunskih proizvoda.

4. Fokus na kvalitetu

Dženifer je govorila o tome da prioritet daje kvalitetu kada je u pitanju nega kože, ali i u vezi sa bilo čime što učini u svojoj karijeri. “Ne stvaram kozmetičku liniju, album ili film po automatizmu, već se vodim idejom da se treba boriti za kvalitet onoga u čemu ste uključeni”.

5. Pročitajte “Meditacije za isceljenje vašeg života”

Dženifer se zaklinje u knjigu autorke Luize Hej koju joj je poklonio prijatelj dok je u dvadesetim godinama radila na sebi.

6. Svakodnevno nosite kremu za sunčanje

Lopez otvoreno zastupa stav protiv botoksa i umesto toga je verna dnevnim kremama sa zaštitnim faktorom kojima odlaže nastajanje bora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Natalija Knežević