Dior Beauty predstavlja izvanredan „kavijar“ ruže

Kada izvanredna ruža daje izuzetnu regenerativnu snagu.

Nedaleko od kuće Kristijana Diora nalazi se divlja, ali otporna ruža koja izuzetno cveta čak i pod oštrom normandijskom klimom. To čini koristeći sve svoje okolne resurse da bi se obogatila mikro-hranjivim sastojcima koji su neophodni za vitalnost i lepotu. Dobila je ime Rose de Granville i postala je prva ruža ikad stvorena za kozmetiku.

Sada boraveći u plodno tlo Dior bašte stručnjaci kompanije Dior pažljivo izvlače svaki pojedini mikro-hranjivi sastojak iz srca ovog izvanrednog blaga kroz visokotehnološki patentirani zeleni postupak ekstrakcije kako bi sastavili vrhunsku formulu.

Razvojna tehnologija mikro-enkapsulacije stvorila je izvanredan „kavijar“ ruže. Zahvaljujući jedinstvenoj kozmetičkoj ekspertizi, napravljeno je 17.000 mikro-čestica, jedna po jedna bez membrane da se delikatno rastope na koži. Njegova 92% formula prirodnog porekla neprestano raspršuje 22 mikro hranljivih supstanci iz Rose de Granville tokom 8 sati, kako bi probudili prirodni proces regeneracije kože. Visoko koncentrisani u Le Micro-Caviar de Rose, ovi mikrohranljivi sastojci se prvi put kombinuju sa hranljivom snagom shea putera za izuzetnu revitalizaciju kože.

Vrhunsko rešenje za umornu kožu koju svakodnevno napadaju agresori – raskošna tekstura kavijara omogućava dragocene hranljive materije tokom osam sati u vaš ten.

Koristeći je pre spavanja ili kao svakodnevno intenzivni tretman koža se u potpunosti neguje, duboko regeneriše i potpuno revitalizuje.