LEPOTA / Nega kože

Nega kože

Dior Beauty predstavlja izvanredan „kavijar“ ruže

Kada izvanredna ruža daje izuzetnu regenerativnu snagu.

Nedaleko od kuće Kristijana Diora nalazi se divlja, ali otporna ruža koja izuzetno cveta čak i pod oštrom normandijskom klimom. To čini koristeći sve svoje okolne resurse da bi se obogatila mikro-hranjivim sastojcima koji su neophodni za vitalnost i lepotu. Dobila je ime Rose de Granville i postala je prva ruža ikad stvorena za kozmetiku.

Sada boraveći u plodno tlo Dior bašte stručnjaci kompanije Dior pažljivo izvlače svaki pojedini mikro-hranjivi sastojak iz srca ovog izvanrednog blaga kroz visokotehnološki patentirani zeleni postupak ekstrakcije kako bi sastavili vrhunsku formulu.

Razvojna tehnologija mikro-enkapsulacije stvorila je izvanredan „kavijar“ ruže. Zahvaljujući jedinstvenoj kozmetičkoj ekspertizi, napravljeno je 17.000 mikro-čestica, jedna po jedna bez membrane da se delikatno rastope na koži. Njegova 92% formula prirodnog porekla neprestano raspršuje 22 mikro hranljivih supstanci iz Rose de Granville tokom 8 sati, kako bi probudili prirodni proces regeneracije kože. Visoko koncentrisani u Le Micro-Caviar de Rose, ovi mikrohranljivi sastojci se prvi put kombinuju sa hranljivom snagom shea putera za izuzetnu revitalizaciju kože.

Vrhunsko rešenje za umornu kožu koju svakodnevno napadaju agresori – raskošna tekstura kavijara omogućava dragocene hranljive materije tokom osam sati u vaš ten.

Koristeći je pre spavanja ili kao svakodnevno intenzivni tretman koža se u potpunosti neguje, duboko regeneriše i potpuno revitalizuje.