grazia

Nega kože

Brend inspirisan snagom svemira

Na prvi pogled, može vam se činiti da ne postoji mnogo toga zajedničkog između brenda FOREO i svemira. Međutim, ono što ujedinjuje ova dva entiteta je tehnologija – ključna za njihov razvoj i funkcionisanje.

Svemir je pun tehnoloških čuda, poput svemirskih letelica, teleskopa i drugih aparata koji nam pomažu da ga proučavamo i razumemo. Ovi uređaji koriste najnaprednije tehnologije kako bi nam pružili uvid u daleke delove svemira i pomogli nam da proširimo svoje znanje i razumevanje univerzuma.

Slično tome, FOREO, poznat svim ljubiteljima kozmetike po praktičnim i inovativnim rešenjima za negu kože, proizvodi tehnološki napredne uređaje koji postižu najbolje moguće rezultate na našem licu.

Kada je razvijao kultni i najprodavaniji uređaj za čišćenje i masažu lica – LUNA aparat, brend je uzeo inspiraciju iz nauke u okviru istraživanja svemira. Brend FOREO pokrenut je pre deset godina lansiranjem prve generacije LUNA proizvoda. Bio je to prvi put da je jedinstveno dizajniran silikon kombinovan sa tehnologijom za lepotu kako bi se koži pružilo vrhunsko čišćenje i masaža. Tada smo izabrali ime LUNA jer je silikon bio materijal koji je korišćen za čizme Nila Armstronga za sletanje na Mesec. 10 godina nakon lansiranja ovog proizvoda, prodali smo preko 20 miliona LUNA uređaja širom sveta, što znači da kada se sve sabere - ova dužina bi nas odvela 3500 km daleko - što je 10% puta do samog Meseca od Zemlje", izjavio je Vladimir Čuturilo, generalni menadžer švedske firme Foreo.

LUNA™

FOREO-ova najnovija generacija LUNA proizvoda je LUNA™ 4 koji nudi režime nežnog i dubokog čišćenja, u potpunosti prilagođen svačijoj rutini čišćenja lica. Ovaj uređaj omogućava prilagođavanje svakog režima odabirom intenziteta u aplikaciji FOREO koji najbolje odgovara koži.

LUNA™ 4 takođe sadrži različite obrasce masaže - svaki sa svojim jedinstvenim prednostima. Ovaj uređaj se takođe može koristiti i bez aplikacije i dizajniran je tako da su silikonske tačke za dodir 17% mekše od onih na LUNA™ 3, što im omogućava da još lakše klize preko kože i održavaju prirodnu elastičnost. Štaviše, funkcija zaključavanja za putovanja znači da ga možete poneti sa sobom svuda.

Kliničko istraživanje zasnovano na potrošačkom testiranju u trajanju od 28 dana, dokazalo je da ovaj uređaj uklanja 99% prljavštine, ulja i ostatke šminke sa kože.

UFO™

Još jedan FOREO uređaj koji je inspirisan svemirom, jeste UFO. Ne samo da ime ovog pametnog uređaja otkriva njegovu vanzemaljsku inspiraciju, već i njegov oblik oponaša siluetu "letećeg tanjira". UFO je uređaj prilagođen za kućnu upotrebu čiji tretman traje svega dva minuta.

UFO uređaj je kombinacija naučno potvrđene terapije toplote, terapije hladnoće, LED svetlosne terapije i T-Sonic™ masaže koja podstiče da koža u potpunosti upije masku za lice. Ovaj inovativni uređaj ostavlja kožu obnovljenu i nahranjenu za samo nekoliko minuta. Korišćenjem specijalno dizajniranih UFO maski za lice, ovaj uređaj omogučava uživanje u unapred programiranim rutinama putem FOREO aplikacije.

Svaka aktivirana UFO maska ili bilo koja druga FOREO maska ima svoju rutinu tretmana u FOREO aplikaciji, koja može biti sinhronizovana sa UFO uređajem i može biti korišćena u offline režimu.

Foto: FOREO promo

Pročitajte još

Povezane teme

Nega kože

Glamur na plaži

Ovo leto je u znaku zavođenja.

Make up

Trendi manikir: Leto voli živopisne boje

Nalet pozitivnih vibracija donosi nam lepo vreme, kao i tendenciju da budemo kreativniji i razigraniji sa našim manikirom.

Make up

Longer & Stronger: Najbolji proizvodi za jačanje noktiju

Zaboravite na zanoktice, krzanje i listanje.

Nega kože

Šta je zaista rešenje za čvrstoću, elastičnost i uklanjanje bora?

Otkrivamo vam kremu koja regeneriše vašu kožu brže nego što ona pokazuje znakove starenja

Trendovi

Sirena nokti: Novi manikir trend za koji će vas svi pitati

Mermaidcore estetika zavladala je i beauty svetom!

Parfemi

Nesvakidašnje mirisno putovanje u Beogradu: VIP masterclass Paola i Tiziane Terenzi

Šta je layering i može li miris da se pretvori u fine dining?

Nega kože

Shopping trendovi – online kupovina ili kupovina na licu mesta?

Kako veštačka inteligencija, influenseri i nova tehnologija oblikuju način na koji kupujemo

Nega kože

Zašto je Q10 čudotvorni enzim

Izvor mladosti, lepote i energije, čudotvorni koenzim Q10 preporodiće vašu kožu i dati snagu celom organizmu

Make up

Cenovnik lepote

Naše lice je sve češće na na videlu zahvaljujući digitalnoj komunikaciji. Istraživanja potrvrđuju da se lepi ljudi smatraju uspešnijima u poslu. Šta nam onda preostaje nego da svoj...

Nega kože

FOREO: Neizostavni deo života devojaka koje prate modu u Beogradu

Moda je više od samog odevanja - to je način života.

Trendovi

Revolucionarni protinol: Kada nauka pronađe put do mladalačke kože

Sigurno ste i vi sa godinama primetili da se prvi znaci starenja vide na području oko očiju. Stručnjaci imaju objašnjenje.