Serum za imunitet kože Shiseido Ultimune

Revitalizujući serum za energiju kože lica.

Zahvaljujući inovativnoj formuli, novi Shiseido Ultimune serum za lice neprestano budi unutrašnju odbranu kože i održava je na visokom nivou. Proizvod je razvijen na osnovu nove ImuGeneration tehnologije, koja pruža zaštitu kože čak i u agresivnim okruženju: loša ekologija, loša ishrana, nedostatak sna i stalni stres.

Poboljšanje stanja kože događa se iznutra, ona odmah izgleda zdravo i vremenom postaje bolja. Kozmetički brend objavio je svoj najprodavaniji proizvod u novom dizajnu, sa cvećem i zlatnim detaljima – u najboljim tradicijama azijskog stila.

Ovaj jedinstveni serum dobio je 151 svetsku nagradu u industriji lepote – više od bilo kog drugog Shiseido proizvoda u 145 godina istorije kompanije – i 38 patenata za pronalazak. Prijatna, bogata tekstura proizvoda se trenutno upija, ostavljajući osećaj nevidljivog vela na koži.

Dr. Iuka Hiroshi, vođa Shiseido-ove taktilne istraživačke grupe kaže: „Ažuriranjem proizvoda koji je već bio veoma popularan, želeli smo glatku, stabilnu, još baršunastiju teksturu bez gubitka prijatnog osećaja originala. Kad smo se odlučili za recept, testirali smo ga u različitim zemljama kako bismo bili sigurni da on izaziva umirujući, luksuzan osećaj na koži svih vrsta.”

Prijatna aroma proizvoda uključuje sastav sačinjen od nota ruže i lotosa, koji su poznati po umirujućem i antistres efektu.