Kreirana da preporodi vaš predeo oko očiju – nova Chanel Le Lift krema

Predeo oka je deo lica koji prvi pokazuje znakove starenja i umora. Tokom godina, dolazi do pojave bora i sitnih linija, tamnih kolutova i oticanja, kao i opuštenih kapaka.Kako bi pružio ciljano rešenje za svaki od ovih problema, CHANEL je preosmislio kremu za oči iz LE LIFT linije.

Sve što je potrebno da biste izgledali mlađe i blistavije su sveže i svetlucave oči glatke i ujednačene konture, bez bora, sitnih linija, tamnih kolutova i oticanja. Zato se LE LIFT Crème Yeux fokusira na gubitak tona kože i boje oko očiju, dok istovremeno pruža prijatan osećaj i ujednačenost. Specijalno formulisana za ovaj izuzetno osetljiv deo lica, ova krema izglađuje i učvršćuje kožu zahvaljujući kombinaciji botaničkih sastojaka u njihovim najefikasnijim koncentracijama, sa formulama visoke tolerancije koji odaju počast sastojcima prirodnog porekla.

Kreirana da izgladi ove bore i sitne linije, i istovremeno učvrsti kožu oko očiju, LE LIFT Crème Yeux je formulisana sa botaničkim koncentratom lucerke. Posle mesec dana, predeo oka je glatkiji (-12%* površine bora) i čvršći (+17%*). Kapci izgledaju podignuto (efekat zatezanja +23%**). Oči deluju otvorenije (+16%**), mlađe i blistavije.

LE LIFT Crème Yeux sadrži Fito-aktivni kompleks koji ublažava oticanje i uliva energiju konturi oka. Spajajući fitozome aeskina sa ekstraktom kvasca, ovaj kompleks deluje na tamne kolutove i oticanje kako bi otkrio blistave, sveže i odmorne oči. Fitozomi aeskina, čiji aktivni deo potiče iz semena divljeg kestena, štite krvne sudove tako što smanjuju vaskularnu propustljivost. Ovo pomaže u smanjenju veličine kesica ispod očiju i ograničava njihovo formiranje.

S druge strane, ekstrakt kvasca dobijen putem biotehnologije stimuliše mikrocirkulaciju i samim tim smanjuje intenzitet boje tamnih kolutova. Paralelno, kombinacija sastojaka sačinjena od derivata hijaluronske kiseline, glicerina i polisaharida pojačava ima izglađujuće dejstvo tako što trenutno hidrira kožu i čini je punijom.

Obogaćena pčelinjim voskom i ši buterom, nežna, topljena tekstura LE LIFT Crème Yeux obavija predeo oka prijatnim velom koji ga učvršćuje i savršeno priprema kožu za šminkanje. Nežna prema očima, formula bez mirisa je pogodna za osetljivu kožu. Po nanošenju, trenutno prodire u kožu. Zahvaljujući puderima mekog fokusa, kontura oka je trenutno ujednačena a oči još blistavije.

Kako se koristi LE LIFT Crème Yeux

Ujutro i uveče, nežno nanesite LE LIFT Crème Yeux vrhovima prstiju na ceo predeo oka, kao i na gornji kapak. Za maksimalnu efikasnost, CHANEL je osmislio 3 pokreta za nanošenje koja vršite u skladu sa vašim potrebama i željama.