Krema za predeo oko očiju sa ekstraktom crne ruže

Francuski kozmetički brend Sisley predstavio je novu kremu za kožu oko očiju protiv edema i tamnih kolutova.

Samoizolacija i karantin je ljude podelio u dve grupe: one koji naporno rade u „daljinskom“ režimu i one koji se malo opuštaju dok gledaju TV emisije do zore i razgovaraju sa prijateljima preko društvenih mreža.

U svakom slučaju, u karantinu smo se suočili sa problemom tamnih kolutova ispod očiju, natečenošću i umornim pogledom, bez obzira na društvenu aktivnost. S tim u vezi, pitanje: šta staviti na kapke kako biste se bar malo uredili i nasmejali sopstvenom odrazu u ogledalu?

Možete testirati novu kremu za kožu oko očiju Sisley Black Rose Eye Contour Fluid, koja u stvari nije ni krema po teksturi, već više tečnost. Usput, stručnjaci francuske kuće razvili su glatki vrh, koji je vrlo pogodan za distribuciju kreme po koži – sve je osmišljeno do najsitnijih detalja.

Sastav uključuje nekoliko aktivnih komponenti: vodeni ekstrakt crne ruže – ublažava bore oko očiju; ekstrakt algi – deluje na dubljem nivou, hidrira i tonira kožu oko očiju; Vitamin E – delikatno štiti tanku kožu oko očiju; ekstrakt crvenog grožđa i kofein – crveno grožđe održava tonus kože, a kofein smanjuje nadutost i eliminiše tamne krugove; Ekstrakt hlorele – biljni kompleks bogat fitonutrijentima, mineralima, elementima u tragovima, vitaminima i aminokiselinama, pomaže u vraćanju vitalnosti i energije kože u području oka i daje sjaj.

Krema ugodne teksture i cvetnog mirisa: ako je nekoliko trenutaka držite ispod očiju, odmah možete osetiti miris ruža. Proces podseća na aromaterapijsku proceduru. Uprkos činjenici da sastav proizvoda ne uključuje esencijalna ulja.