grazia

Nega kože

Ovo je beauty tretman koji je zaludeo svet poznatih!

Revolucionarni način zatezanja kože lica i vrata The Silhouette InstaLift metod je za kojim slavne dame sve češće posežu kako bi zadržale zavodljiv, mladalački izgled, bez preteranih tragova neumitnog prolaska godina. Prva i osnovna prednost ovog postupka ulepšavanja je u tome što nema odlaska pod nož i dugog oporavka posle intervencije.

Kolagen niti se aplikuju za podizanje donjeg, srednjeg i gornjeg dela lica, za zatezanje vrata, kao i za podizanje obrva. Efekat je uočljiv vrlo brzo posle tretmana i traje do tri godine. Ne postoje ograničenja kada je reč o starosti pacijenta, procedura ne traje dugo i može se ponoviti više puta. Silhouette InstaLift tehnologija se takođe koristi kod relativno mladih pacijenata za ispravljanje ranih, često nasleđenih problematičnih područja kako bi se sprečili znaci ranog starenja i umornog izgleda. 

Tretirane regije lica se regenerišu, postaju zategnute, a bore nevidljive. Niti koje se aplikuju u željeni deo lica ili vrata sačinjene su od kolagena, peptida i drugih sastojaka koji se rastvaraju u vodi.

Ova procedura daje prelep i uvek prirodan efekat oživljavanja željenog dela. Njome se popunjavaju praznine kod osoba koje imaju srednju do umerenu opuštenu kožu lica, bore smejalice ili mrštalice (na čelu).

Očigledno da novotarijama u svetu kozmetologije i estetskih intervencija nema kraja i da se one neprestano usavršavaju, na zadovoljstvo i običnih smrtnika koji žele da blistaju poput svetskih zvezda. U potrazi za licem koje ne stari, na vama je da se dobro informišete i posavetujete sa lekarima, pre nego što se upustite u avanturu zvanu Mladost je večna.

Foto: Pexels

Pročitajte još

Povezane teme

Trendovi

Vraća nam se prirodna lepota

Za sada samo jedna, ali vredna, advertajzing kompanija više neće raditi sa inluenserima koji retuširaju svoja tela ili iltriraju lica za reklame. Jesmo li počeli da okrećemo leđa v...

Fitnes

Opsesija zdravom hranom

Fokus na navodno zdrave namirnice može se pretvoriti u suprotnost i dovesti do ortoreksije, sve češćeg problema koji ugrožava zdravlje

Nega kože

Sve većoj popularnost LED maski za lice svedoči i "Emili u Parizu"

Poznati je toliko vole, da je prenose i na svoje likove.

Kosa

11 navika koje oštećuju kosu

Proverite li da pravilno negujete kosu.