Ovo je beauty tretman koji je zaludeo svet poznatih!

Revolucionarni način zatezanja kože lica i vrata The Silhouette InstaLift metod je za kojim slavne dame sve češće posežu kako bi zadržale zavodljiv, mladalački izgled, bez preteranih tragova neumitnog prolaska godina. Prva i osnovna prednost ovog postupka ulepšavanja je u tome što nema odlaska pod nož i dugog oporavka posle intervencije.

Kolagen niti se aplikuju za podizanje donjeg, srednjeg i gornjeg dela lica, za zatezanje vrata, kao i za podizanje obrva. Efekat je uočljiv vrlo brzo posle tretmana i traje do tri godine. Ne postoje ograničenja kada je reč o starosti pacijenta, procedura ne traje dugo i može se ponoviti više puta. Silhouette InstaLift tehnologija se takođe koristi kod relativno mladih pacijenata za ispravljanje ranih, često nasleđenih problematičnih područja kako bi se sprečili znaci ranog starenja i umornog izgleda. 

Tretirane regije lica se regenerišu, postaju zategnute, a bore nevidljive. Niti koje se aplikuju u željeni deo lica ili vrata sačinjene su od kolagena, peptida i drugih sastojaka koji se rastvaraju u vodi.

Ova procedura daje prelep i uvek prirodan efekat oživljavanja željenog dela. Njome se popunjavaju praznine kod osoba koje imaju srednju do umerenu opuštenu kožu lica, bore smejalice ili mrštalice (na čelu).

Očigledno da novotarijama u svetu kozmetologije i estetskih intervencija nema kraja i da se one neprestano usavršavaju, na zadovoljstvo i običnih smrtnika koji žele da blistaju poput svetskih zvezda. U potrazi za licem koje ne stari, na vama je da se dobro informišete i posavetujete sa lekarima, pre nego što se upustite u avanturu zvanu Mladost je večna.

Foto: Pexels