Pege i blistava koža: Viktorija Bekam pokazala lice bez šminke

Viktorija Bekam se odmara sa porodicom na grčkim ostrvima. Ali čak i na odmoru, zvezda ne zaboravlja da deli tajne lepote sa pretplatnicima.

46-godišnja Viktorija je na društvenoj mreži objavila fotografiju bez filtera i šminke. Odevena u labavu lanenu košulju, s kosom do ramena, bez uobičajenih svetlih usana i ružičastih obraza, Viktorija izgleda opušteno i sveže. A ko želi da na odmoru, po vrućem i sunčanom vremenu, pokrije lice debelim slojem pudera?

U opisu fotografije, Viktorija je napisala: „Bez šminke, samo Power Serum + Golden #VBGlow».

Podsetimo, nedavno je Viktorija promovisala vlastiti kozmetički brend Victoria Beckham Beauty. Očekujući pitanja, dizajnerka je podelila svoje omiljene proizvode za negu iz ove linije.

Ovo je Rejuvenating Priming Moisturizer (Golden) sjajna krema za lice koja daje koži sjaj, smanjuje pore i aktivira prirodne procese regeneracije kože i Cell Rejuvenating Power Serum, zasnovan na patentiranoj TFC8 tehnologiji (jača barijersku funkciju kože i pomaže u smanjenju crvenila).

Ovaj poseban set sada je predstavljen na veb lokaciji Cult Beauty. Fanovi su odmah uputili komplimente i rekli da bez uobičajene šminke Viki izgleda još bolje.

Dakle, ko zna, možda će trend prirodnosti postati omiljeni beauty trend Viktorije.  

foto:Instagram