Praznik je kad smo zajedno

The Body Shop, originalni britanski brend prirodnih proizvoda, predstavlja novogodišnje kolekcije u ograničenom izdanju – Warm vanilla, Festive Berry i Winter Jasmine osmišljene su da vam pruže magične trenutke i učine da se osećate i izgledate dobro.

Warm vanilla je čisto uživanje u zarazno slatkom mirisu specifične vrste vanile sa Madagaskara. Pruža osećaj toplog zagrljaja u hladno zimsko jutro i dolazi u nekoliko oblika, kao putera za telo, piling, kupka za tuširanje, sapun, piling za usne, šumeća kugla za kadu i krema za ruke. Obezbeđuje svilenkasto mekanu glatku kožu, nahranjenu i dugotrajno hidriranu.  

Nova kolekcija Festive Berry objedinjuje mirisne note maline, pomorandže, bobice kleke, kupine i sandalovine, a osnovni sastojak je ulje brusnice iz Severne Amerike. Slatki miris jagodičastog voća upotpunjuje pravi praznični doživljaj. 

Winter Jasmine kolekcija je odličan izbor da se počastite notama posebnog jasmina iz Indije. Napravljeni od Community Fair Trade sastojaka sa svih strana sveta, savršeni su praznični pokloni. Organsko babasu ulje iz Brazila je sastojak krema za ruke, visoko cenjeni ručno izrađeni shea puter iz Gane korišćen je za pilinge za usne, putere za telo i jogurte za telo, susamovo ulje iz Nikaragve deo je putera za telo, organsko bademovo mleko iz Španije sadržano je u jogurtima za telo a ulje od brazilskog oraha iz Perua u pilinzima.

Kreirali smo i poklon setove, upravo misleći na predstojeće praznike. Veliki je izbor, širokog su cenovnog ranga, pogodni i za vegetarijance, a dobar deo ponude je i veganski.

– Sa velikom radošću svake godine idemo u susret našim dragim kupcima i obezbeđujemo im sve što vole i žele. Ove zime to su tople, cvetne i voćne kolekcije koje će upotpuniti vreme praznika. Novogodišnji praznici nas povezuju, to je period kada dajemo prioritet druženju, viđanju sa dragim ljudima, razmeni pažnje, činova ljubavi i uvažavanja, kreirajući pozitivnu energiju koja će da obeleži predstojeću godinu. Upravo iz tog razloga The Body Shop kolekcija inspirisana je temom Celebrate Together – izjavila je Sanja Todorović, potpredsednica kompanije Triple Jump Group, franšiznog partnera brenda The Body Shop.

The Body Shop Srbija je na online događaju, na svom Instagram profilu, okupila sjajne dame poput Brane Antović, Ene Lune, Lepe svaki dan, Ane2 Cats i Marine Fit mame, koje su govorile o povratku proslavljanja Nove Godine u svom domu. Zajednički su nam poručile da slavimo nove početke, bez obzira na to kakva su vremena, sa nadom da nam budućnost donosi tople i lepe trenutke!