LEPOTA / Nega kože

Nega kože

Otkrivamo: Kako vratiti blistav sjaj koži?

Dolaskom proleća, naša koža je izložena sunčevim zracima više nego tokom zimskih meseci. Iako nam je potreban cele godine, u periodu kada više vremena provodimo napolju, vitamin C nam je – neophodan. Zato je kompanija Avon, zahvaljujući najnovijim istraživanjima koji dokazuju dobrobiti njegove primene, među proizvode koji sadrže ovaj dragoceni sastojak, uvrstila i novi – Anew Vitamin C hidratantnu dnevnu kremu SPF50.

Zadovoljsto kožom čini da se osećamo dobro, a čist i blistav ten doprinosi našem samopouzdanju. Ukoliko želite da probudite taj dobar osećaj ovog proleća, biće vam potrebna samo jedna posebna krema.

Šta je ono što razlikuje ovu kremu od ostalih? Lagana brzoupijajuća tekstura, mat efekat ili možda to što je odličan izbor za sve starosne dobi? Svakako, sve to zajedno, uz neverovatno hranljive sastojke. Vitamin C, kao esencijalni vitamin za čitavo ljudsko telo, za kožu je jedan od moćnih saveznika u borbi protiv slobodnih radikala i prvih znakova starenja.

Antioksidativna zaštita sa stabilnim vitaminom C štiti kožu od UVA/UVB zračenja i od slobodnih radikala i pored toga sadrži zaštitni faktor, SPF 50. Krema hidrira 24 časa, istovremeno pruža celodnevni mat efekat i služi kao savršen makeup prajmer, a takođe vraća sjaj – koža momentalno izgleda svetlije i blistavo i s vremenom se smanjuje primetnost diskolaracija.

Pravi je momenat da pokažemo našu lepu i negovanu kožu lica!

Anew Vitamin C hidratantna dnevna krema SPF50 dostupna je po ceni od 1190 dinara u Avon brošuri, kao i na sajtu avon.rs.

**NOVO! Poručite online i Avon proizovodi stižu direktno na vašu adresu!**

PROMO