Revolucionarni proizvod: Prvi neinvazivni filer tretman za lice bez upotrebe injekcija

Jedinstven 14-dnevni kozmetički filer tretman za kućnu upotrebu sa efektom popunjavanja bora i vraćanja volumena zahvaljujući efektima hijaluronske kiseline. 

Za mladalački izgled kože ključni aktivni sastojci su hijaluronska kiselina, kolagen i elastin.

Tokom života hijaluronska kiselina se razgrađuje i iznova sintetiše, ali sa starenjem, moć obnavljanja se smanjuje, a koža gubi elastičnost, vlažnost i mladalački izgled. Kako koža stari, nivo hijaluronske kiseline se smanjuje, uzrokujući nesavršenosti kao što su bore, linije ekspresije (mimične linije) i gubitak volumena, posebno na jagodicama, obrazima i usnama.

Fillerina je prvi dermo – kozmetički filer tretman za spoljašnju aplikaciju koji se koristi kod kuće. Naziv potiče od mehanizma za popunjavanje bora na licu i od popunjavanja specifičnih zona (in vivo test) zahvaljujući dejstvu specijalnih hijaluronskih kiselina različitih molekulskih masa za različite nivoe popunjavanja mimičnih linija, starosnih bora, mikroreljefa i područja lica  koja su podložna gubitku volumena i opuštanju (jagodice, konture lica, površina usana).

Hijaluronska kiselina ostvaruje efekte usled sposobnosti vezivanja i zadržavanja vode, koja popunjava praznine između tkiva, daje koži elastičnost i punoću i smanjuje vidljivost postojećih bora i stvaranje budućih bora. Ovaj efekat je čini ključnim sastojkom za negu kože, kao i osnovnim sastojkom dermalnih filera za popunjavanje finih linija i bora i vraćanje volumena jagodicama i usnama. Posebnost Fillerina 12HA je u tome što omogućava velikim količinama hijaluronske kiseline da se brzo apsorbuje u dubinske slojeve kože potpuno neinvazivno.

Kolagen i elastin su dva proteina, osnovne komponente ekstracelularnog matriksa dermisa, koji grade trodimenzionalni okvir odgovoran za čvrstinu i elastičnost kože. Nakon lokalne primene proizvoda koji sadrže kolagen i elastin različite molekulske mase, kao što je Fillerina 12HA, dolazi do efekta učvršćivanja i poboljšanja elastičnosti kože.

Kako bi se postigao ovaj efekat, švajcarska kompanija LABO  je  sprovela  opsežna  istraživanja  koja  su  dovela  do  diverzifikacije molekulskih težina same hijaluronske kiseline, kako bi se omogućilo njeno  prodiranje u dubinske slojeve kože.

Labo istraživači su razvili tehnologiju zasnovanu na veoma niskoj molekulskoj masi aktivnih supstanci. Ovo je fundementalno stanje koje garantuje apsorpciju aktivnih sastojaka unutar kože. Upravo zahvaljujući ovoj kontrolisanoj apsorpciji, aktivni sastojci su zaista efikasni u smislu efekata filera, čvrstoće i dubinske hidratacije kože.

Fillerina je efikasna i sa stanovišta potrošača:

Labo već nekoliko godina istražuje zadovoljstvo korisnika Fillerine putem kratkog upitnika koji se dostavlja direktno u apoteke u kojima se proizvod prodaje i popunjava pomoću papira i olovke. Dostavljeno je i popunjeno 3000 upitnika, a dobijeno je 94 procenta zadovoljnih korisnika.

In-vivo rezultati testa su dobijeni korišćenjem Fillerina tretmana tokom 14 dana i dnevne, noćne, eye i lip contour kreme od 15 do 30 dana. Istraživanje je obuhvatilo 40 žena, a rezultati govore:

 • Smanjenje dubine bora – prosečno 21,8% do najviše 54,8%
 • Popunjavanje volumena bora – prosečno 26,3% do najviše 48,1%
 • Podizanje jagodica – prosečno 2,51 mm do najviše 3,67 mm
 • Povećanje volumena usana – prosečno 14,2% do najviše 44,7%

POZITIVNI REZULTATI kod 95% ispitanika za:

 • smanjenje dubine bora
 • smanjenje volumena bora
 • lifting efekat
 • povećanje volumena jagodica
 • efekat punoće
 • povećanje volumena usana

Činjenice:

 • Razlikuje se od bilo kog kozmetičkog proizvoda
 • Samostalna primena u kućnim uslovima pomoću specijalnog aplikatora u intervalu od 14  dana
 • Jedinstven protokol aplikacije
 • Prilagođena potrebama shodno stanju kože lica – tri različita stepena Fillerina 12 HA, sa različitim koncentracijama molekula HA, kolagena i elastina
 • Originalna švajcarska patentirana tehnologija bez konkurencije u svetu

Promo