LEPOTA / Nega kože

Nega kože

Savršeni beauty pokloni: Obradujte sebe i one koje najviše volite

Mesec izlazaka, ludih noćnih provoda i druženja sa prijateljima, decembar je i vreme kada najviše poklanjamo – pažnju i darove onima koje volimo. Ako ste zaljubljenica u lepotu ili u svom okruženju imate osobe koje posebno brinu o lepoti svoga lica, najbolji način da ih obradujete jeste da im poklonite neki revolucionarni aparat za negu lica. Švedska kompanija Foreo prednjači u uređajima za negu, među kojima su prave zvezde BEAR™ i UFO™, a mi predlažemo da ih obradujete fantastičnim mini verzijama omiljenih Foreo proizvoda – LUNA™ mini 3 BEAR™ mini. 

Mini do maksimuma – LUNA™ mini 3

Električni uređaj za čišćenje lica, LUNA™ mini 3 pogodan je za svaki tip kože, dakle, možete da ga poklonite apsolutno svakoj ženskoj osobi u svom okruženju. Ovaj hi-tech aparat kroz aplikaciju osigurava dubinsko čišćenje i poboljšava upijanje proizvoda za lepotu. Vrlo nežne silikonske dodirne tačke i 12 intenziteta soničnih pulsacija bez previše trljanja eliminišu 99 odsto nečistoća, masnoća i mrtvih ćelija kože u 30 sekundi rada. Koristite dva puta dnevno za vidljivo glatku, čvrstu i prirodno blistavu kožu.

LUNA™ mini 3, unapređeni T-Sonic™ masažer za čišćenje lica sa 12 intenziteta rada i dvostrukom površinom za čišćenje lica, zahvaljujući novom dizajnu donosi veću glavu četke, mekše i duže silikonske dodirne tačke i povezivanje sa aplikacijom. Sve to omogućava mnogo bolje i dublje čišćenje.

Od svih FOREO proizvoda jedino LUNA™ mini 3 dolazi sa Glow Boost opcijom. Za Glow Boost način rada dvaput pritisnite dugme za start na svom uređaju i počinje čišćenje. Prelazite mekanim silikonskim dodirnim tačkama preko obraza, brade, čela i nosa. Nakon 30 sekundi, LUNA™ mini 3 će se automatski isključiti,  a lice postati čisto, osveženo i blistavo.

Sonični talasi vibriraju izuzetno brzo. Kada se usmere prema koži, oni prodiru u pore nežno oslobađajući sve nečistoće i ostatke šminke do kojih nesonične četkice ne mogu dopreti. Sonični talasi podstiču cirkulaciju i eksfolijaciju kože bez osećaja zatezanja. Isto tako, rade na detoksifikaciji stimulišući kožu na ćelijskom nivou. 

Tako mali, a tako moćan – BEAR™  mini

BEAR™ mini koristi napredne mikrostruje i T-Sonic ™ pulsacije kojima vežba čak 65+ mišića na vašem licu i vratu. Uz prilagodljive mikrostrujne treninge lica i naš patentirani Anti-Shock Sistem™, BEAR™ mini je najefikasniji i najsigurniji mikrostrujni uređaj na svetu.

BEAR™ mini koristi napredne mikrostruje i T-Sonic ™ pulsacije kojima vežba čak 65+ mišića na vašem licu i vratu. Uz prilagodljive mikrostrujne treninge lica i naš patentirani Anti-Shock Sistem™, BEAR™ mini je najefikasniji i najsigurniji mikrostrujni uređaj na svetu.

SPA revolucija u vašem domu 

Nudeći iste mikrostrujne tretmane za lice koji se mogu naći u poznatim SPA centrima, BEAR™ mini vam omogućava da uživate u kompletnom, profesionalnom SPA danu u udobnosti svog doma.

Karakteristike

Pametno mikrostrujno toniranje lica – uz raznovrsne mikrostrujne treninge lica, BEAR™ mini je vaš lični trener kada god to poželite. Mikrostrujama prelazeći preko kože lica utiče na izgradnju kolagena, obnovu elastina i zatezanje lice električnim strujama koje oponašaju prirodne procese vašeg tela. BEAR™ mini poseduje patentirani Anti-Shock System™ koji ga čini najsigurnijim mikrostrujnim uređajem na svetu. Napredni senzori mere otpor kože na elektricitet, a zatim automatski prilagođavaju intenzitet kako bi se eliminisala mogućnost šoka. T-Sonic™ pulsacije prodiru duboko u pore kako bi poboljšale cirkulaciju, eliminisale toksine i ublažile napetost lica, što rezultira glatkom, mekšom i sjajnijom kožom.

Pametni švedski dizajn – ergonomski oblik savršeno odgovara svim oblinama i konturama lica. Oblikovan od ultra-higijenskog silikona, BEAR™ mini pruža delotvorne tretmane na nivou SPA  centra. Dodatne pogodnosti su 90 upotreba po USB punjenju, bez ikakvih dodatnih dodataka. Tu je i provodljivi mikrokapsulski serum, hidratantni SERUM SERUM SERUM , koji bezbedno prenosi mikrostruju sa aparata na vašu kožu. 

Tekst: Promo 

Fotografije: Promo