Nega kože

Sublimage – luksuzna linija kozmetike kuće Chanel

Kreativna kuća sa višestrukim oblastima izražavanja.

Zamišljanje, istraživanje, komponovanje, izdvajanje... Ova stalna potraga i ove suštinske vrednosti, zrače iz srca kuće za negu kože od 1927. godine. SUBLIMAGE, izuzetna linija za negu kože, savršen je primer.

Ovo kozmetičko blago je amblem know-how-a u pogledu kreacije i stručnosti, dizajnirana za sve žene, bez obzira na njihove godine ili ton kože. To je suštinsko merilo za sve one koji žele da se spokojno brinu o sebi i otkrivaju kožu koja je iz dana u dan lepša, ojačana.

Aktivni sastojci crpljeni su iz prirode. Izvlačeći najbolje iz prirode, poštujući to, identifikujući plemenite biljke sa neverovatnim potencijalom, strpljivo ih posmatrajući kako bi otkrili njihove dragocene tajne, izmišljajući posebne i skrojene tehnike izvlačenja iz njih odlučujuće molekule. Podržani ovim visokim standardima, CHANEL Research je razvio svoj prvi prirodni aktivni sastojak 2006. godine: Vanilla Planifolia PFA.

Očigledan, ovaj zeleni dijamant koji potiče od vanile Planifolia sa Madagaskara povećava svoje prednosti u celoj nezi kože SUBLIMAGE, kozmetičkom dragulju kuće. Od tada, neprekidno istražujući biljni svet, CHANEL je stvorio mnoge aktivne sastojke iz različitih delova ove vanile. Specifičan postupak koji je razvio CHANEL omogućava stvaranje ultra čistih kozmetičkih sastojaka. Specifična formulacija, na vrhuncu zadovoljstva i inovacije. Odabirom vrhunskih sirovina, pažljivim mešanjem da bi se postigao savršen balans efikasnosti, nežnosti i senzornosti SUBLIMAGE je sam izraz filozofije nege kože CHANEL. Svaki proizvod za negu nudi jedinstveno iskustvo u primeni.

 

Povezane teme

Kosa

Neka svaki dan bude dobar dan za tvoju kosu

Svima nam se to dešavalo - uveče potpuno svesno odaberemo da ne operemo kosu, naivno verujući da će naša frizura i sutradan izgledati dobro. Bezbrižno zaspimo, a ujutru…

Parfemi

Yes I Am: miris za najpouzdanije devojke

Miris kupina za vrlo cool devojke.

Parfemi

Lejdi Gaga - lice novog mirisa Valentino

Kada se Lejdi Gaga i modna kuća Valentino sastanu, događa se magija.

Nega kože

Barbie x GlamGlow: maska za lice protiv akni i masnog sjaja kože

GlamGlow je predstavio Supermud Cearing Treatment masku za lice, koja čisti pore, uklanja masni sjaj, a takođe ublažava upalu.

Make up

Muza Lagerfelda: najupečatljiviji beauty look sa Chanel Haute Couture revije

Pre neki dan održana je prezentacija prve digitalne revije modne kolekcije Chanel Haute Couture 2021, koja je simbolično bila posvećena legendarnom Karlu Lagerfeldu.

Parfemi

Vatrena noć: novi miris Louis Vuitton sa tamjanom

Louis Vuitton predstavio je novi parfem Nuit de Feu, miris za koji njegov kreativac, parfimer Žak Kavalje Beletrud, veruje, da miriše tačno poput letnje noći u pustinji, sa vatrom...

Parfemi

Parfemi za leto 2020: 30 neodoljivih mirisnih noviteta

Mirisi za leto 2020. su himna ženstvenosti.

Kosa

Skupite kosu: 10 jednostavnih frizura za toplo leto

Da biste lakše podnosili tople letnje dane, najbolje je nositi odeću od prirodnih tkanina i, naravno, skupiti kosu.

Trendovi

Margo Robi: 15 najlepših beauty izgleda

Najbolji beauty izgledi jedne od najlepših devojaka u Holivudu.

Fitnes

Korisna svojstva morske vode

Kupanje u moru može biti ne samo zabavna, već i isceljujuća procedura.