LEPOTA / Nega kože

Superfood kreme za telo: Ovo su 4 Garnier koje obožavamo!

Svi smo se barem jednom u životu susreli sa suvom kožom, što često zna biti neprijatno i izraženo u vidu peckanja, zatezanja, manjka elastičnosti, grubog izgleda, kao i slabljenja njene zaštitne funkcije. Razlozi za to su brojni – nekad nam je koža suva jer smo se tek vratili sa letovanja, gde smo je izlagali suncu i morskoj vodi (soli), a nekad jer nam nedostaju prirodni hidrantni faktori kao što je urea, recimo, ili lipidi. Najlepše od svega je to što, ako imate trajni ili pak samo trenutni problem suve kože, postoji super rešenje. 

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo Bodi Superfood, Garnierov novi asortiman za negu tela. To je savršena kombinacija suplemenata za kožu, koji zajedno stvaraju inovativne formule za hidrataciju do 10 slojeva u dubinu, koja traje do 48 sati. **

Lepota ovog asortimana je u tome što se sastoji od 4 različite formule i teksture, namenjene različitim tipovima i potrebama kože. Sve formule su veganske***, odobrene od strane Cruelti Free International i imaju do 97 odsto sastojaka prirodnog porekla ****. I pored svega toga, u današnje vreme užurbanog života i užurbanih rasporeda, brzo se upijaju i daju trenutno vidljive rezultate na koži.

Zvezde nove Garnierove kolekcije su: 

Negujuća bogata krema za telo [Ulje Avokada + Omega 6]

Obnavljajući puter za telo [Kakao Puter + Ceramidi]

Umirujuća lagana krema za telo [Ekstrakt Aloje + Magnezijum-PCA]

Hidrirajuća gel-krema za telo [Ekstrakt Lubenice + Hijaluronska Kiselina]

Body Superfood Negujuća krema [Ulje avokada + Omega 6]

 

Brzoupijajuća bogata krema za telo – za suvu do veoma suvu kožu, obogaćena je uljem avokada, sa visokom koncentracijom hranljivih materija koje neguju kožu i omega 6 masnim kiselinama, poznatim po svojstvima koja pomažu jačanju lipidne barijere kože.

Brzo se upija, neguje kožu i hidrira je do 10 slojeva*. Za 48-časovnu hidrataciju** i snažniju barijeru kože. 

Body Superfood obnavljajući puter [Kakao Puter + Ceramidi] 

Brzoupijajući puter za telo, za veoma suvu kožu, obogaćen je kakao puterom, sa visokom koncentracijom hranljivih materija koje intenzivno neguju kožu, kao i ceramidima, suplementima za kožu poznatim po svojim obnavljajućim svojstvima. Brzo se upija, neguje kožu i hidrira je do 10 slojeva*. Za 48-časovnu hidrataciju** i snažniju barijeru kože.

Body Superfood Umirujuća krema [Ekstrakt Aloje + Magnezijum – PCA] 

Brzoupijajuća lagana krema za telo, za normalnu do suvu kožu. Obogaćena je ekstraktom aloje, sa visokom koncentracijom hranljivih materija i mineralom prirodnog porekla, magnezijum-PCA, hidrira i umiruje kožu. Brzo se upija, neguje kožu i hidrira je do 10 slojeva, 48 sati u kontinuitetu, jačajući njenu barijeru.

Body Superfood Hidrirajuća gel-krema [Ekstrakt Lubenice + Hijaluronska Kiselina] 

Brzoupijajuća gel-krema za telo, za dehidriranu kožu. Obogaćena je ekstraktom lubenice i sadrži visoku koncentraciju hranljivih materija koje hidriraju kožu, kao i hijaluronsku kiselinu, koja ima sposobnost da zadržava 1000 puta više vode od sopstvene mase. Brzo se upija, neguje kožu i hidrira je u 10 slojeva – punih 48 sati. Snaži barijeru kože, a ima vegansku formulu.

Četiri različite formule i teksture, namenjene različitim potrebama kože tela, u sklopu jedne NOVE linije – Garnier Body Superfood! Dostupne u drogerijama i online. Koju želite prvu da isprobate?

*Gornji slojevi epidermisa

**Instrumentalni test, 24 osobe

***Bez sastojaka i nusproizvoda životinjskog porekla

****Preostali procenat je potreban kako bi se osigurao prijatan osećaj i dobro očuvanje formule.

Tekst: Promo 

Fotografije: Promo