Strast u boci – Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum

Ovog proleća francuska kuća Guerlain lansiraće Mon Guerlain Bloom Rose Eau de Parfum, godinu dana nakon što je Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Toilette predstavljen kao najnoviji u Mon Guerlain liniji, koja kombinuje note lavande i vanile.

Linija Mon Guerlain uključuje originalni 2017 Eau de Parfum; Mon Guerlain Florale i Mon Guerlain Eau de Toilette 2018: i Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose (Eau de Toilette) i Mon Guerlain Intense 2019.     

„Moja nevidljiva tetovaža, moj potpis, moj parfem, Mon Guerlain.“

Mon Guerlain je parfimisani manifest današnje ženstvenosti. Žene su danas višestruke – istovremeno jake, slobodne i osećajne. Kao i ambasadorka mirisa, Anđelina Džoli. Sa parfemom Bloom of Rose Eau de Parfum, Mon Guerlain istražuje mnoštvo aspekata ženstvenosti koji pokazuju strast. Ovaj miris poziva žene da podele svoje strasti i potvrde svoje ličnosti.

Već pet generacija parfimer Guerlaina istraživao je planetu u potrazi za dragocenim sirovinama. Za Bloom of Rose Eau de Parfum, Teri Vaser i Delfine Jelk kreirali su čitav buket cveća, a bugarska ruža i turska ruža zauzimaju visoko mesto. Izuzetna francuska lavanda i sambac jasmin takođe su bili uključeni u mešavinu, a poznato je sa se jasmin nalazi u svakom parfemu Mon Guerlain. Spontanost ruže odekuje u sjajnoj kombinaciji sa jasminom. Zajedno, stvaraju kompoziciju ispunjenu svetlošću i strašću.

Gornje note: kruška, bergamot, bugarska ruža

Srce: lavanda, jasmin sambac, turska ruža

Baza: vanila, pačuli, sandalovina

Voćno cvetni, svetli, divan i blistav parfem. U ovom parfumu Eau de Parfum ruža zauzima središnju pozornicu. Prisutna je u celoj kompoziciji mirisa – od gornjih nota, u kojima se nalaze plodovi maline do baznih nota, koje su intenzivnije zahvaljujući   medenoj noti turske ruže. Strast u boci.

Ovaj miris Mon Guerlain dolazi u svojoj ikoničnoj bočici „quadrilobé“. Sadrži kontrastnu kombinaciju snažnih, ravnih linija i senzualnih oblina, bočica odekuje u mnogim aspektima same ženstvenosti. Mon Guerlain je inspiraciju uzeo iz amblema koji je prvi dizajnirao Gabriel Guerlain, a napravio ga je Baccarat 1908. Od fuksija ružičaste boje koja se rađa na ukrasnom prstenu Bloom of Rose Eau de Toilette, do dizajna crvene ruže koji odjekuje strašću mirisa.

Mon Guerlain Bloom Rose Eau de Parfum reklamira Anđelina Džoli i predstavljen je kao parfemska manifestacija današnje ženstvenosti i višestrukih žena: moćnih, slobodnih i senzualnih. Emmanuel Lubecki snimio je novi vizual kampanje sa Anđelinom Džoli u glavnoj ulozi. Za snimanje je umetnik Damien Blottiere kreirao ekskluzivni kolaž koji prikazuje crvenu ružu i teglu sa nadrealističkim duhom.
Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum dostupan je od 30, 50 i 100 ml u buticima Guerlain i odabranim prodavnicama širom sveta.

Zavirite u prekrasni svet Guarlaina i pogledajte video koji je predstavljen povodom lansiranja novog mirisa.

Ženski parfemi: sve novitete za proleće 2020. godine otkrivamo OVDE!