Saznali smo koji tečni puder koristi Zendaja

Njena koža izgleda besprekorno, a uz pomoć ovog proizvoda možete i vi postići isti efekat

Zendaya

Kao neko ko često koristi tečne pudere, mogu sa sigurnošću reći da je Lancome Teint Idole Ultra Wear Foundation zaista impresivan proizvod. Njegova sposobnost da pruži potpunu pokrivenost, dok istovremeno ostaje gotovo neprimetan na koži, zaista je nešto posebno. Izuzetno mi se dopada što je formula lagana i prozračna, i omogućava mojoj koži da diše tokom čitavog dana.

Zendaya

Jedna od najvećih prednosti ovog pudera je što se savršeno prilagođava mom tenu kože, što mi je uvek bila glavna briga pri odabiru. Osim toga, njegova izdržljivost je zaista impresivna. Znoj, vlažnost i masnoća ne predstavljaju problem, a puder se ne preslikava, niti migrira tokom dana. Dodatni bonus je što sadrži SPF 35, što mi pruža dodatni mir i zaštitu od štetnog zračenja. Iako je moja koža sklona masnoći, ovaj puder nije izazvao dodatni sjaj, već je pružio besprekoran mat finiš koji izgleda prirodno.

Lancome

Lancome Teint Idole Ultra Wear Foundation

Ukratko, Teint Idole Ultra Wear Foundation je zaista revolucionaran proizvod koji ispunjava sva očekivanja. Definitivno ću ga preporučiti svima koji traže puder pune pokrivenosti, koji će trajati čitav dan, a pritom izgledati savršeno prirodno i besprekorno na koži.

Foto: Promo