4 sveže ideje za manikir koje ćemo sigurno isprobati ovog leta

Za prve dane leta biramo žive boje i trendi manikir sa naglaskom na detalje.

Nova sezona, novi mi, i šta može biti lepše od dočeka leta sa šarenim manikirom koji će dati notu zabave našim stajlinzima? Francuski manikir u novoj verziji, neodoljiva crvena, ženstveni detalji – nail art trendovi bogati su živahnim nijansama, kreativnim idejama i ležernim šik raspoloženjem, sve dok odaberete manikir koji najbolje odgovara vašem stilu.

Istaknite preplanulu kožu i usvojite najnovije trendove, dajući sebi i svom izgledu razigrani završni dodir.

1. Klasična crvena

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah (@heluviee)

Kao i svakog leta, ni ove godine ne možemo bez eksperimentisnja sa vatreno crvenim manikirom. Bez obzira da li se odlučite za klasiku ili francuski manikir u crvenim tonovima, neodoljiva vatrena nijansa učiniće vas“femme fatale”.

2. Pastelne nijanse

Pastelne nijanse s pravom su osvojile posebno mesto u našim srcima, a posebno kada je u pitanju naš manikir želimo da ih sve isprobamo. Pa zašto ne biste kombinovali svoje omiljene nežne boje za najdivniji ženstveni rezultat?

3. Razigrani francuski manikir

Možda to nismo očekivali, ali francuski manikir je trenutno najveći trend i zapravo njegove varijacije čine da želimo da eksperimentišemo u potpunosti. Razigrani dizajni, smajlići i boje našli su svoje mesto na vrhovima noktiju i predlažemo da ne oklevate da eksperimentišete.

4. Dodajte malo boje

Pet prstiju, pet različitih nijansi u međusobno bliskim tonovima mogu vaš manikri učiniti posebnim i vrlo zanimljivim. Ovakav manikir će istovremeno zadovoljiti vaš unutrašnji glas koji „traži“ da sve nijanse isprobamo u isto vreme!