6 najelegantnijih nijansi za letnji manikir

Elegantan stil ocenjuje se na osnovu detalja, čak i po boji laka koji odaberemo za nokte, koji je poslednji dodir našeg izgleda.

Nokti u boji duge, francuski manikir sa obojenim vrhovima, nail art sa cvetnim motivima, neki su od glavnih trendova manikira za leto 2021. Ali postoje i vanvremenske opcije, elegantne boje koje laskaju rukama i čine manikir neodoljivim. Koje su najelegantnije boje noktiju koje će istaknuti preplanulu kožu i delove naše garderobe?

Mlečni manikir

Mlečni manikir je trend svakog leta, jer jedinstveno ističe preplanuli ten. Ako ste ljubitelj minimalističkog stila, odaberite ovu nijansu za nokte i pređite na ružičasti ili beliji ton, u zavisnosti od stila koji želite.

Manikir u maslinastoj boji

Postoji razlog zašto je zeleni manikir tako veliki trend. Nedostatak kontakta sa prirodom prošle godine doveo nas je do ljubavi prema zelenoj, kako u našem stilu, tako i u manikiru. U letnjim mesecima odaberite svetlo zelenu u nijansi masline koja izgleda zaista elegantno.

Nude manikir

Letnji manikir smo identifikovali sa jarkim bojama, ali nude lak je trend kojem se uvek vraćamo, jer zaista čini da naše ruke izgledaju elegantno i negovano. Samo pronađite savršenu nude nijansu za vaš ton kože.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO NAILS (@hellonails.es)

 

Smeđi manikir

Zemljani tonovi su uvek elegantni i odgovaraju većini komada garderobe, tako da ih možete dodati svom stilu.

 

Manikir u nijansi fuksije

Nijansa fuksije i generalno najženstvenije boje koje smo videli na revijama Fendija i Toma Forda, ovog leta se dinamično vraćaju u naš manikir

Crveni manikir

Crveni manikir je vanvremenski izbor. Leti izbegavajte nijanse vina i preferirajte svetliju nijansu crvene ili lak u nijansama višnje.