grazia
X

Trendovi

Aurora Nails: novi veliki trend u manikiru dolazi iz Južne Koreje

Da li tražite novu ideju koju biste isprobali na noktima?

Ako ste već razmišljali o nekom smelom nail artu, novi omiljeni trend u koji su se zaljubile korisnice Instagrama će vas oduševiti. Inspirisan je jedinstvenim bojama i nepravilnim oblicima polarnog svetla, jednog od najupečatljivijih nebeskih fenomena.

„Aurora Nails“ je novi futuristički trend koji svoj šarm duguje intenzivnoj boji, neočekivanim kombinacijama i naravno sjajnom finišu. Neobično je kako se boje menjaju pokretima prstiju, a lakovi moraju imati holografski efekat da biste postigli pravi rezultat - naravno, ovo nije lak manikir koji možete sami da uradite kod kuće, ali će nail art stručnjaci tačno uraditi ono što želite.

Ako ste odlučni da isprobate ovaj neobičan manikir u nastavku ćete pronaći svu potrebnu inspiraciju:

Pročitajte još

Povezane teme

Trendovi

(Ne)običan manikir za Dan zaljubljenih

Minimalistička srca na noktima - ko im može odoleti?

Trendovi

5 beauty trendova koje kopiramo sa Nedelje visoke mode u Parizu

Od minimalističkih i sjajnih do tamnih i metalik, donosimo vam beauty trendove direktno sa modnih pista za proleće/leto 2023.

Trendovi

Vraća nam se prirodna lepota

Za sada samo jedna, ali vredna, advertajzing kompanija više neće raditi sa inluenserima koji retuširaju svoja tela ili iltriraju lica za reklame. Jesmo li počeli da okrećemo leđa v...

Fitnes

Opsesija zdravom hranom

Fokus na navodno zdrave namirnice može se pretvoriti u suprotnost i dovesti do ortoreksije, sve češćeg problema koji ugrožava zdravlje