Bela Hadid otkrila da podiže lice lepljivim trakama

Bela Hadid je neko ko se već godinama unazad nalazi na “stubu srama” zbog svog izgleda. Da, ona jeste lepa, ali ljude zanima da li je u redu to reći s obzirom na to da je reč o – veštačkoj lepoti? Naime, manekenka je optužena da se u potpunosti izoperisala da bi izgledala kao čuvena Karla Bruni, no, izgleda da smo u toj osudi – pogrešili. 

U nedavnom intervjuu, Hadidova je otkrila da je operacija nosa (rinoplastika) jedina intervencija na licu koju je zaista imala. Filer, botoks, mačkaste oči… Bela navodno ništa od toga nije radila, ali ukoliko vas interesuje kako je onda moguće da njeno lice izgleda tako definisano, odgovor je – lepljiva traka za lice. 

Lepljiva traka za lice u beauty svetu zapravo nije nikakva novina, samo smo verovatno tek sada postali svesni moći koju ona ima. Dreg kraljice već godinama koriste providnu lepljivu traku kako bi učinile da im oči izgledaju koso, da im jagodice budu više, a vilica definisanija. Na ovaj način, dobijate efekat fejsliftinga nikad brže i definitivno nikad lakše. 

@mikimakeupco Eye lift using face tapes ✨ #makeuphack #makeupvideo #facetapes #makeuphacks ♬ Beggin’ – Måneskin

@chloewaterz Watch the change happen in real time #materialgirl #facetape #makeuptrick #makeup #cooltrick #tapetricks ♬ Material Girl – Madonna

Ukoliko želite da isprobate ovaj trik, postarajte se da trake nanosite na suvu, čistu kožu kako bi duže stajale, bez pomeranja. Ukoliko se vidi da ih imate na licu, možete ih zamaskirati puderom – neće biti nevidljive, ali će definitivno biti manje primetne.

Eto, sada svako od nas može da izgleda poput Bele, i to bez operacija!

Foto: Instagram

Priredila: I. T.