Hejli Biber donosi nam najnoviji trend iz sveta manikira koji morate isprobati!

Kada Hejli Biber promeni manikir, čitav beauty svet je na nogama. Nakon što je njen glazed donut manikir postao mega viralan u nekoliko različitih iteracija, uključujući i chocolate i strawberry stil, Hejlini nokti postali su trendseteri svoje vrste.

Videli smo je kako isprobava pearly girly nails, glow in the dark nails, a sada zabavan i fanki mismatched manikir, koji uključuje tačkice, teksturu kornjačinog oklopa i neon boje. Hejlina najnovija nail umetnost obuhvata različit dizajn za svaki nokat.

Na levoj ruci su french sa belim tačkicama I roze podlogom na noktu malca, razmazane nijanse ljubičaste izmešane sa žutom na noktu domalog prsta, ljubičasti french sa roze podlogom i žutim tačkicama po sredini na noktu srednjeg prsta, dok su na noktima kažiprsta i palca žuti i beli french sa roze tufnama.

Sa desne strane, stvari postaju još kreativnije – neon zelene tačke na nalaze se na noktu palca, jarko žuta nijansa sa ružičastom tačkom na vrhu nokta kažiprsta i teksture u obliku kornjače u nijansama ružičaste, plave i tamno zelene na noktu srednjeg i domalog prsta. Desni malić imitira dizajn sa njene leve ruke, ali sa ružičastim tačkama umesto bele.

Da li bi ovo mogao biti znak da je era hromiranog manikira na izmaku u korist apstraktnijih dizajna…? Svejedno želimo ga!

 

 

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.