Hejli Biber proglašava Pink Pearl nokte prolećnim manikirom It devojaka

Prepustite Hejli Biber da postavlja najviralnije trendove lepote i stila svake sezone. Dok su njeni kultni glazirani nokti izazvali pomamu za celu 2022. godinu, Hejli je takođe poznata po tome da neustrašivo eksperimentiše sa živopisnim i razigranim dizajnom i bojama za nokte. Ponekad čak nagoveštavaju I lansiranje novog proizvoda za njen beauty brend Rhode Skin – kao na primer, njen strawberry nail art.

Ipak, čini se da iz nedelje u nedelju, Hejli smišlja nešto novo, te nam se prirodno nameće pitanje: Koji novi trend Hejli Biber postavlja za proleće? Pink pearl nokte. Smatrajte ovo sledećom iteracijom balletcore estetike. Međutim, prolećni trend noktiju nije tako girly: šik je, prefinjen i zreliji. Dakle, ako ste mislili da će uspon mob wife estetike potpuno umanjiti privlačnost baletkora, razmislite ponovo. Hejlin ružičasti biserni manikir dokazuje da je ženski pristup prošlogodišnjoj Barbi ružičastoj boji pravi put za proleće 2024.

Verni svojim balerinskim korenima, ružičasti biserni nokti Hejli Biber odišu ženstvenom elegancijom. To nije samo zbog meke, bledo ružičaste baze, već i zbog toga što bledi svetlucavi gornji sloj stvara očaravajuć, sjajan efekat. To su savršeni prolećni nokti za sve ljubitelje clean estetike.

A najbolji deo svega toga?

To je jedan od dizajna noktiju sa najlakšim održavanjem i lakim za postizanje. Dakle, ako jedva čekate da ponovo napravite preliveni manikir, imamo sve detalje. Kao i uvek, počnite sa prozirnim osnovnim premazom. Zatim nanesite meku, bledo ružičastu po svom izboru. Na kraju, dodajte minimalan prah srebrnog hroma da biste stvorili glaziran izgled. Alternativno, ako kod kuće nemate srebrni hrom u prahu, uvek možete pomešati svoju bledo ružičastu sa malo srebrnog laka za nokte. U svakom slučaju, dovršite ga prozirnim premazom i voila, imate prelivni manikir koji je odobrila Hejli Biber.

Dodatno se inspirišite u nastavku.

Foto: Instagram/Hailey Bieber