Kako ukloniti gel lak kod kuće: izabrali smo za vas najbolje tutorijale

Pokušajmo da ovaj posao odradimo kod kuće. Pronašli smo nekoliko tutorijala koji bi vam mogli biti korisni!

Budite strpljivi, nokti će vam biti veoma zahvalni. Najvažnija i osnovna stvar koju treba učiniti je omekšati sloj gela do maksimuma. Razmotrimo to kao glavni korak pre nego što poduzmemo bilo koje naredne radnje i nastavimo sa uklanjanjem manikira.

Odabrali smo za vas nekoliko jednostavnih tutorijala sa različitim tehnikama, tako da imate više izbora.

Folija i aceton: svi tačni precizni koraci za uklanjanje laka za nokte u videu ispod.


Popsugar Beauty, pametan i neponovljiv video sa svim koracima koji su dobro naznačeni. Idemo!


U videu ispod, umesto toga, koristan tutorijal o greškama koje treba uzeti u obzir pri uklanjanju kako bi imali što više informacija pre pokušaja misije za uklanjanje gel laka za nokte.


U osnovi (i srećom) metoda uklanjanja gela / polu-trajnog laka za nokte kod kuće praktično se sastoji od istih koraka. Amandin video tačno ilustruje sve korake za uklanjanje gel laka kod kuće. Veoma jednostavan i intuitivan video, bez komentara, ali sa jasnim napisanim naznakama. Super korisno!


Laurin video je super lak za razumevanje. Ne postoje verbalni komentari, već precizne i objašnjene slike koje nam pokazuju kako da uklonite lak.


Bonus zapis: video sa 12 korisnih saveta koje možete otkriti za naše uradi sam manikire! Držite nokte bez laka za nokte kako biste dobro disali i nahranite ih bademovim uljem i omiljenom kremom za ruke.

foto:grazia.it