Level up: manikir sa nakitom

Veoma skup nail art!

Trend manikira s nakitom pojavio se davno, pre više od 10 godina. Ako uzmete u obzir da ljubitelji nail arta svoje nokte voljno ukrašavaju sjajnim nakitom i šljokicama od tada do danas, možemo sa pouzdanjem reći da je trend uspešno prošao test vremena.

Kada je u pitanju dekoracija noktiju plastičnim kamenčićima to je jedna stvar, ali sasvim druga – kada majstori ukrašavaju nokte dragocenim prstenjem sa skupocenim kamenjem i kristalima. Da, takođe se mogu promeniti, u zavisnosti od vašeg stila i nijanse laka.

Vizuelno, nakit za nokte liči na nešto između naprstka za šivenje, ali formalno su je još uvek prstenje uz pomoć kojeg manikir prestaje da bude običan. Ovo je Level up!

NAIL SPEAKS LOUDER THAN WORDS

Fraza koja se zadržala na priči o uspehu jedne poznate kuće nakita Unistella. Njen tvorac je korejska umetnica Park Eun-kyung. Devojka je postala poznata širom sveta zahvaljujući svom nakitu za nokte sa zamenljivim kristalima, koji su uz proizvod priloženi kao set. Godine 2014. otvorila je salon Unistella u Seulu i započela promociju svog brenda prstenja. Naziv brenda „Unistella“ nosi skriveno značenje: „UNI“ – od reči „jedinstven“ i u prevodu je „jedinstven“; a “STELLA” na latinskom znači “zvezda”. Nije čudno što je ovim imenom kompanija postala toliko popularna. Na primer, Unistella prsten koštaće vas oko 200 dolara. Visoka cena nakita je posledica činjenice da su izrađeni od srebra/zlata i dodatno ukrašeni kamenjem, u ovom slučaju cirkonom. U stvari, trend sa nakitom može biti mnogo pristupačniji ako se ograničite na kupovinu prstenja od obične žice.

Nail stručnjaci tvrde da prstenje izgleda naročito dobro na kratkim noktima, mada, naravno, postoje i izuzeci. U poslednje vreme, kombinacija „nakit + logo“ poznate modne kuće odeće koja na prstima izgleda zanimljivo, posebno je popularna među ljubiteljima manikira. Manikir možete personalizovati na manje efikasan način, na primer, nakit kombinujte sa prozirnim lakom. Biće cool.

NIKE | LOUIS VUITTON

CHANEL | GUCCI

foto:elle.ru