LEPOTA / Trendovi

Trendovi

30 ideja za manikir koje isprobavamo ove zime

Ne znamo da li je i vama fascinantno-neverovatna činjenica da smo ušli u poslednji mesec 2021. godine, nama jeste, ali bez obzira na zbunjenost, odlučili smo da pozitivno gledamo na stvari – kraj još jedne lude godine, početak zime kao zapravo jako inspirativnog godišnjeg doba, dolazak zimskih trendova… Život je ipak lep!

Kad smo već kod zimskih trendova, kako da govorimo o modi, a da ne spomenemo beauty segment? Temu zimskih i prazničnih trendova smo tek zagrebali po površini, zato polako nastavljamo dalje, a na red nam dolazi manikir. Uzgred, da li i vi želite da svakog dana menjate izgled svojih noktiju? U redu, nismo jedini! Pored toliko inspiracije, čudno bi bilo da ne želimo drugačije…

Pročitajte još i: Ideje za praznični manikir su sve što nam je trenutno potrebno

Uglavnom, ukoliko planirate narednu posetu svojoj omiljenoj kozmetičarki, taman na vreme vam donosimo čak 30 ideja za zimski manikir koji će sigurno privući svačiju pažnju! U galeriji možete pronaći mnoštvo inspiracije, od šljokica na bezbroj načina, tamnih i čokoladnih tonova, pravih zimskih, pa sve do malo drugačijih ideja za francuski manikir. Kako mi to volimo da kažemo u ovom slučaju – za svakog ponešto, za nekoga sve.

Javite nam za koji manikir ste se vi odlučili! (Mi još uvek ne znamo odakle da počnemo…)

Foto: Instagram

Priredila: Ivana Tomić