grazia
X

Trendovi

Margo Robi: 15 najlepših beauty izgleda

Najbolji beauty izgledi jedne od najlepših devojaka u Holivudu.

Čak i oni koji uopšte nisu upoznati sa radom Margo Robi, po broju obožavalaca ove plavuše širom sveta, mogu shvatiti da je ona super popularna i uspešna devojka.

2. jula, lepotica je proslavila rođendan, napunila je 30 godina. Robi je prepoznata kao jedna od najlepših devojaka na svetu, a da ne spominjemo činjenicu da je neverovatno talentovana: uspela je da zasluži poštovanje među filmskim kritičarima koji joj prognoziraju veliku karijeru. Svi je vole i to je opravdano.

Podjednako je harmonična u liku lude Harli Kvin i dirljive Šeron Tejt iz holivudske priče Tarantina. Bukvalno svaka uloga Margo postaje kultna, fanovi vole umetnicu i pokušavaju da je imitiraju u svemu.

Sama glumica nije previše zaokupljena beauty eksperimentima, njen stil može se opisati u tri reči: klasičan, uredan, prirodan. Ako je nijansa, onda je prirodna, ako je frizura - onda sa blagim efektom nemara. Ne zaboravite na slobodni i nesputani "australijski surferski duh" u njenoj krvi. Odlučili smo da sakupimo 15 najupečatljivijih beauty izgleda Margo kako bismo još jednom odali počast izuzetnoj lepoti glumice i istovremeno joj simbolično čestitali rođendan.

Pročitajte još

Povezane teme

Trendovi

(Ne)običan manikir za Dan zaljubljenih

Minimalistička srca na noktima - ko im može odoleti?

Trendovi

5 beauty trendova koje kopiramo sa Nedelje visoke mode u Parizu

Od minimalističkih i sjajnih do tamnih i metalik, donosimo vam beauty trendove direktno sa modnih pista za proleće/leto 2023.

Trendovi

Vraća nam se prirodna lepota

Za sada samo jedna, ali vredna, advertajzing kompanija više neće raditi sa inluenserima koji retuširaju svoja tela ili iltriraju lica za reklame. Jesmo li počeli da okrećemo leđa v...

Fitnes

Opsesija zdravom hranom

Fokus na navodno zdrave namirnice može se pretvoriti u suprotnost i dovesti do ortoreksije, sve češćeg problema koji ugrožava zdravlje