Novogodišnji manikir: Ideje koje će probuditi praznični duh u vama

Zakoračili smo u prazničnu sezonu, koja iziskuje da prigrlimo novogodišnju estetiku kako u našim domovima i garderoberima, tako i na našim noktima.

Ovo je doba godine kada su nijanse crvene i zelene, šljokice, zvezdice i ostali ekcesivni detalji, apsolutno prihvatljivi – čak i obavezni elementi nail arta. Baš svaka varijanta novogodišnjeg manikira donsi trendi izgled i posebnu dozu elegancije, bilo da se radi o dužim ili kraćim noktima.

Nezaobilazne šljokice ove sezone dobijaju baršunast (velvet) stil, ali ako ste njihov veliki fan, možete upotrebiti krupnije šljokice na određenim noktima ili svim. Jelke, lampioni i ukrasi, božićni kolačići, kao i zimzeleno cveće, takođe su odlična ideja za maksimaliste.

Ako preferirate klasiku, ali ipak želite malo sjaja na noktima, novogodišnji french je sjajan izbor, kao i minimalistički ukrasi, kristali ili zvezdice u određenim uglovima nokta.  

Poput luksuznog pulovera za nokte, praznični manikir jedan je od najlepših zimskih beauty trendova. Inspirišemo vas u nastavku teksta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gels by Megs (@_gelsbymegs)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M e g (@gel.bymegan)

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.