LEPOTA / Trendovi

Trendovi

Nude Nails: Najlepše nijanse u zavisnosti od tona vaše kože

Kao što puder oponaša boju našeg lica, tako i nude lakovi izgledaju lepše i prirodnije kada se poklapaju sa tonom naše kože.

Tokom karantina pokazalo se da je nude manikir idealno rešenje za negovane nokte. Neutralni bež tonovi koji su prilično slični prirodnoj boji nokta i kože imaju karakteristiku da se lakše održavaju u odnosu na tamne boje ili složeni nail art i ne zahtevaju česte posete salonu.

Dolazak leta i predstojeći planovi za odmore „zahtevaju“ sjajni manikir koji naglašava naše ruke i odgovara koži, posebno kada je preplanula. Napuštanje grada sa manikirom koji ne zahteva često održavanje bilo bi savršeno za naše izlete, a dobra stvar je što možemo birati između širokog asortimana nude nijansi koje nam najbolje odgovaraju.

Oktrivamo vam najpopularnije nude nijanse koje možete probati za divne prirodne nokte tokom leta.

Nude-pink

Ako je vaša koža svetla i prilično bela, tada možete potražiti savršenu nude nijansu za sebe u paleti svetlo ružičastih i mlečnih nijansi. Ako je vaša koža ružičastija, takođe je lep izbor i losos ružičasti lak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mysoftcolors (@mysoftcolors)

Nude-beige

Boja peska, bež, krem i karamela, pogodan su izbor za žene sa pšeničnom nijansom kože. Isprobajte sve nijanse u bež paleti da biste odlučili koja vam se najviše dopada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by My Nail Lab (@my.nail.lab)

Νude-mauve

Možda to ne znate, ali nude palete uključuju i vrlo svetle smeđe tonove, kao i tamno ružičastu koja teži ljubičastoj i boji čokolade, sve nijanse koje nas podsećaju na retro manikir naših baka. Ukoliko je vaša koža tamna ove boje morate isprobati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah (@heluviee)