grazia
X

Trendovi

Ponesite buket na noktima: manikir sa pravim cvećem je trend sezone

Ovo je možda najlepša galerija nail arta koju možete gledati ceo dan. I da, to je pravo cveće.

Trendovi nail arta se neprestano menjaju. Nakon nail arta sa logotipom brendova i bisera proleće nam donosi novi trend – nail art izrađen od pravog cveća.

Ovaj nail art dizajn uključuje prozirni gel-lak koji sadrži majušne utisnute cvetove. Manikir je svež, privlači pažnju i izgleda spektakularno.

Isprobajte prozirni lak upotpunjen nežnim jarko ružičastim cvetovima za vrhunski efekat ili ideju sa kobaltno plavim cvećem koje možete kombinovati sa sićušnim belim kako biste postigli efekat porcelanske štampe. Dodajte zlatne listiće za dozu sjaja.

Da biste dobili ovakav manikir najbolje je posetiti salon. Cveće se nanosi između slojeva prozirnog laka i očvršćava pod UV lampom na uobičajeni način. Još jedna opcija je kupiti veštačke nokte koji već imaju „ugrađene“ cvetove ili eksperimentisati sa prozirnim lakom i laticama koje takođe možete pronaći u specijalizovanim prodavnicama.

 

Pročitajte još

Povezane teme

Trendovi

(Ne)običan manikir za Dan zaljubljenih

Minimalistička srca na noktima - ko im može odoleti?

Trendovi

5 beauty trendova koje kopiramo sa Nedelje visoke mode u Parizu

Od minimalističkih i sjajnih do tamnih i metalik, donosimo vam beauty trendove direktno sa modnih pista za proleće/leto 2023.

Trendovi

Vraća nam se prirodna lepota

Za sada samo jedna, ali vredna, advertajzing kompanija više neće raditi sa inluenserima koji retuširaju svoja tela ili iltriraju lica za reklame. Jesmo li počeli da okrećemo leđa v...

Fitnes

Opsesija zdravom hranom

Fokus na navodno zdrave namirnice može se pretvoriti u suprotnost i dovesti do ortoreksije, sve češćeg problema koji ugrožava zdravlje