grazia
X

Trendovi

Hoćemo li, zaista, ponovo nositi tanke obrve?

Iako smo mislili da se tanke obrve neće skoro vratiti na bjuti scenu, čini se da smo se prevarili. Još uvek ih nema svuda oko nas, ali se skromno pomaljaju - na modnim događajima, revijama, a pre neki dan ih je nosila Nikola Pelc Bekam, supruga Bruklina Bekama, na gala večeri u muzeju Academy Museum u Los Angelesu.

Inače, manekenka Bela Hadid nikada nije prihvatila trend debelih, čupavih obrva, uvek je nosila tanje. Na reviji za Versace za proleće 2023, Bela i njena sestra Đigi nosile su izbeljene obrve, a taj su trend prihvatile i bjuti influenserke na TikToku (nedavno smo pisali o tome kako ih sređuje Džulija Foks). Neke devojke otišle su korak dalje i uklonile ih skroz, po uzoru na Dodžu Ket.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Ako vam se ne dopada trend tankih obrva, ne brinite - on se sigurno neće u potpunosti vratiti, a opet, ako želite da isprobate kako biste izgledali sa tanjim obrvama, na TikToku isprobajte Time Warp Scan filter koji vam prikazuje kako biste izgledate s tankim crtama iznad očiju. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Pročitajte još

Povezane teme

Trendovi

(Ne)običan manikir za Dan zaljubljenih

Minimalistička srca na noktima - ko im može odoleti?

Trendovi

5 beauty trendova koje kopiramo sa Nedelje visoke mode u Parizu

Od minimalističkih i sjajnih do tamnih i metalik, donosimo vam beauty trendove direktno sa modnih pista za proleće/leto 2023.

Trendovi

Vraća nam se prirodna lepota

Za sada samo jedna, ali vredna, advertajzing kompanija više neće raditi sa inluenserima koji retuširaju svoja tela ili iltriraju lica za reklame. Jesmo li počeli da okrećemo leđa v...

Fitnes

Opsesija zdravom hranom

Fokus na navodno zdrave namirnice može se pretvoriti u suprotnost i dovesti do ortoreksije, sve češćeg problema koji ugrožava zdravlje