LEPOTA / Trendovi

Revolucionarni protinol: Kada nauka pronađe put do mladalačke kože

Sigurno ste i vi sa godinama primetili da se prvi znaci starenja vide na području oko očiju. Stručnjaci imaju objašnjenje. Naime, koža oko očiju znatno je tanja i osetljivija od svih drugih regija na licu, te je logično da se baš tu pojavljuju prve bore, kao i da baš tu počinje proces gubitka elastičnosti kože i njenog sjaja. Upravo zato je od velike važnosti da što pre počnete sa negom tog područja, kao i ostalih regija. Dermatolozi preporučuju preventivnu negu, odnosno dnevnu bogatu rutinu čak i pre pojave prvih znakova starenja.

Ukoliko sledite savete stručnjaka i zaštitite svoju kožu od štetnih uticaja, a redovno joj pružate sve što joj je neophodno, mladalačka koža može biti ukras vašeg lica znatno duže!

Kompanija Avon, koja se već 136 godina bavi lepotom, na spisak od preko 1000 patenata razvijenih u najsavremenijim laboratorijama – upisala je i revolucionarni Protinol™. Višestruko nagrađivani i nosilac prestižne Edison nagrade, Protinol™ pospešuje dva tipa kolagena koji hidratizuju kožu, smanjuju podočnjake i natečenost, i na taj način se uspešno bori protiv znakova starenja.

Kroz svoju Anew liniju, Avon menja pravila igre u podmlađivanju i procesu starenja kože jer, Protinol™ – aktivni sastojak svakog proizvoda iz ove linije, podstiče proizvodnju dva tipa kolagena koji koži pružaju primetnu punoću, volumen i čvrstinu. Protinol™, kao jedinstvena kombinacija aminokiselina i ekskluzivno naučno otkriće, pomaže u održavanju savršene ravnoteže.

Nova Avon Anew Renewal Power krema za područje oko očiju

Najnoviji proizvod iz Anew linije obogaćene inovativnim Protinolom™ je krema za područje oko očiju, pogodna za sve tipove kože, tonove i uzraste. Savršena je za sve one koji žele da se pozabave višestrukim znakovima starenja, sa posebnim akcentom na tretiranje osetljivog područja oko očiju.

Anew Renewal Power krema za područje oko očiju pruža dvostruko pojačanje kolagena – za vraćanje čvršće, glatkije kože. Među sedam moćnih anti-ageing benefita koje ona poruža, nalaze se i zaglađivanje kože, intezivno hidriranje, umanjenje finih bora i linija, čvršća koža, blistavija i jača koja licu vraća podmlađen izgled već nakon sedam dana!

Nova Anew Renewal Power krema za područje oko očiju dostupna je u Avon brošuri od 1. maja po ceni od 990 RSD, kao i na sajtu www.avon.rs. Možete je poručiti onlajn, a stiže direktno na vašu adresu!

Foto: Promo, Pexels

Tekst: Promo