Sazvežđa: 12 mogućnosti astrološkog manikira

Retrogradni Merkur? Pomračenje u petoj kući? Čak i ako su ove fraze prazne za vas, pogledajte mogućnosti astrološkog manikira i pokušajte ponovo.

Astrologija je danas na vrhuncu popularnosti: čitamo dnevne horoskope, plašimo se retrogradnog Merkura, posmatramo datume pomračenja. Međutim, nije toliko važno da li ste na strani onih koji prilikom susreta sa nekom osobom otkriju njen horoskopski znak ili među antagonistima koji negiraju uticaj zvezda – ova kolekcija za manikir je namenjena svim damama.

Bez obzira na vaša uverenja, astrološka simbolika – zvezde, sazvežđa, horoskopski znakovi – može izgledati vrlo stilski na vašim noktima. Prikupili smo nekoliko primera koji će inspirisati vas ili vašeg nail art majstora.

Najlakša opcija je minimalistički dizajn s uzorkom na jednom prstu. Na primer, nacrtajte polumesec kontrastnim lakom na laganom ili prozirnom premazu – usput, modni blogeri vole ovu tehniku. Ili pokušajte da predstavite sazvežđa: za to vam je potrebna vrlo tanka četkica  – belim nijansama nacrtajte sazvežđa na tamnom (plavom ili crnom) laku. Zapamtite: najjači “prijatelji” su plave, bele, bež nijanse i varijacije zlata i srebra.

Ako vam se uobičajeni uzorak čini previše dosadnim, pogledajte opsežni manikir kada se konveksne hemisfere izrade prozirnim lakom na noktima.

Otkrijte novi nail trend: prolećni manikir u najmodernijoj nijansi sezone