LEPOTA / Kosa

Ultrajednostavan trik za kosu punu volumena

Samo za vas, devojke sa 'slepljenom' kosom!

instagram.com/rianne.meijer

Trend savršeno ispravljene kose, ravne poput papira, i te kako je išao na ruku svima nama sa tankom kosom koja se ‘slepi’ čim se u potpunosti osuši, a izgleda još slepljenije (ako je to ikako moguće) nakon što prespavamo. Dobro, mislile smo, makar postoji trend i za nas!

Međutim, koliko god se na taj način prilagođavali ne samo onome što je aktuelno, već i onome što naša kosa nama može da pruži, i dalje sa čežnjom gledamo za svim onim raskošnim kosama punim volumena želeći da jednom, samo jednom, to budemo mi.

Pa, možda smo našli rešenje! (Naravno na TikToku!)

Navodno, da bismo čak i svojoj slepljenoj kosi udahnuli novi, lepršavi život, potrebne su nam samo tri sitnice – traka za kosu, češalj i sprej (lak) za kosu. Naprskajte lak za kosu na češalj, začešljajte kosu unazad, stavite traku i dodajte još laka. Kada se osuši (možete ubrzati proces korišćenjem fena, ali hladnog vazduha), skinite traku i to je to – dočekaće vas mnogo volumena! Pogledajte detalje u videu:

@mattloveshair

hairhacks for flat hair are my love language❤️❤️ the key here is that the hairspray with the blowdryer gives hold to the over-directed roots that we set with the headband !!

♬ goofy music – Proxitimy

Naš predlog je da ovaj trik kombinujete sa blago uvijenom kosom radi još boljeg efekta. I, javite nam da li ste zadovoljni rezultatom!

Foto: Instagram, Pexels

Tekst: Grazia Srbija