Galaxy A55 + Fit3 – Aksesoari za zdraviji život i na putovanju

Proleće je tu i tu su prolećna putovanja po gradovima u Srbiji i inostranstvu. Ko ume da se ekonomično spakuje u mali kofer ili ranac, može i da iskoristi ponudu jeftinih letova i za kratko vreme i malo novca obiđe neku od evropskih prestonica za predstojeći praznik ili produženi vikend. Osim pakovanja u male torbe, mnogo stvari sada možemo da ponesemo i u svom pametnom telefonu, kao što su rezervacije, digitalne platne kartice, GPS offline mape ili mape za javni prevoz. Pametni telefoni i fitnes narukvice postali su omanja galaksija u kojoj je spakovana cela podrška koja nam je potrebna tokom putovanja.

Samsung Galaxy A55 pametni telefon i Fit3 narukvica predstavljaju ovakav sistem i pružaju širok spektar mogućnosti za kreativnu upotrebu, čineći naše živote efikasnijim i zabavnijim, posebno tokom putovanja.

Fotografisanje sa stilom

Samsung Galaxy A55 pametni telefon nudi izvanredne mogućnosti za fotografisanje zahvaljujući visokokvalitetnoj kameri i raznovrsnim režimima. Tokom putovanja, možete da koristite napredne funkcije kamere poput Nightography, noćnog režima koji pravi jasne fotografije, čak i pri slabom osvetljenju ili super širokog ugla kako biste zabeležili svaki trenutak sa stilom. Od impresivnih pejzaža do spontanih trenutaka sa prijateljima, Galaxy A55 omogućava kreiranje profesionalnih fotografija direktno iz džepa. Osim toga, uz optičku stabilizaciju slike (OIS) i digitalnu stabilizaciju slike videozapisa (VDIS), vaši videozapisi će biti oštri i jasni, čak i pri snimanju u pokretu.

Praćenje aktivnosti na putu

Fit3 narukvica je savršen pratilac za putnike koji vole aktivni odmor. Opremljena naprednim senzorima za praćenje aktivnosti, ova narukvica omogućava korisnicima da prate svoje korake, puls, spavanje i još mnogo toga, bez obzira na to gde se nalaze. Tokom istraživanja novih destinacija, Fit3 narukvica pruža korisnicima uvid u njihove aktivnosti i motiviše ih da ostanu aktivni, bez obzira da li šetaju po gradskim ulicama ili istražuju prirodne lepote. Sa baterijom koja traje do 13 dana i certifikatima za otpornost na vodu i prašinu, možete biti sigurni da će vas Fit3 pratiti kroz sve vaše aktivnosti.

Virtuelno istraživanje sveta

Zahvaljujući naprednim funkcijama pametnog telefona i narukvice, možete da uživate u virtuelnom istraživanju sveta tokom putovanja. Samsung Galaxy A55 omogućava pristup raznovrsnim aplikacijama za putovanja, virtuelnim turama i mapama koje olakšavaju planiranje avantura. A dok istražujete nepoznate gradove i otkrivate skrivena mesta, Fit3 narukvica prati sve vaše aktivnosti i sinhronizuje se sa aplikacijama na telefonu, čineći sa njim savršeni Galaxy ekosistem, osiguravajući da svaka avantura bude ispunjena i aktivna.

Kreiranje uspomena

Galaxy A55 i Fit3 narukvica zajedno omogućavaju korisnicima da kreiraju dragocene uspomene tokom putovanja. Od snimanja videozapisa u visokoj rezoluciji do beleženja svakog koraka na stazi, ovi uređaji čine svaki trenutak nezaboravnim. Pomoću naprednih funkcija pametnog telefona, možete da uređujete fotografije i videozapise gde god da se nalazite i deliti ih sa prijateljima i porodicom širom sveta. Sa Samsung Knox sigurnosnom platformom, možete da budete sigurni da će sve te fotografije, kao i ostali podaci, biti potpuno sigurni i zaštićeni.

Donoseći revolucionarne inovacije u mobilnu tehnologiju, Samsung Galaxy A55 pametni telefon i Fit3 narukvica predstavljaju nezamenjive aksesoare za putnike koji žele da maksimalno iskoriste svaki trenutak svojih avantura. Od fotografisanja impresivnih pejzaža do praćenja aktivnosti na putu, ovi uređaji omogućavaju korisnicima da kreiraju nezaboravne uspomene i istražuju svet na potpuno novi način.

Više o ovim, ali i ostalim Samsung uređajima na www.samsung.com

Foto: Promo