Jedini model farmerica koje Francuskinje nose

Lagali bismo kada bismo rekli da nam nije prijala pauza od ne tako udobnih odevnih komada, ali kako vreme prolazi, sve nam je teže da gledamo sebe u ogledalu u trenerci ili, još gore, pidžami! Gotovo nestrpljivo smo čekali “normalne” okolnosti i povratak u kancelarije i barove samo da bismo iz svojih garderobera izvukli omiljene košulje i farmerice (uzgred, čestitamo ukoliko ste i dalje mogli da ih obučete).

O da, farmerice su onaj komad od kog nam je bio potreban ozbiljan predah, ali sada smo i više nego spremni da “počnemo ljubav ispočetka”. Jer zaista, ne postoji outfit koji dobar model džinsa ne može da podigne na viši nivo, bez obzira na priliku, a dokaz za to su naše omiljene francuske influenserke koje, ako malo bolje pogledate, “žive” u farmericama. Ali, ne bilo kakvim!

Pročitajte još: 5 saveta za stilizovanje najmodernijih farmerica sezone

Kao što možete da pretpostavite, reč je o klasičnom modelu koji je kao takav odličan izbor kako uz svilene košulje, tako i uz graphic majice i dukseve. Jer, koliko god svi kolektivno bili opsednuti francuskim stilom, istina je da Francuskinje zaista, ali zaista zagovaraju jednostavnost, bez mnogo truda, razmišljanja i opterećivanja. I to je baš ono što nam se dopada – ako je tačno da u životu ništa ne treba forsirati, onda ovo pravilo treba da važi i u modi, naročito ako želimo da izgledamo i osećamo se kao 100% mi. 

Dakle, ako pitate bilo koju Francuskinju, bez dvoumljenja će vam reći da je taj jedan model farmerica bez kog ne mogu da zamisle svoje stajlinge kultni Levi’s 501. Uz basic majicu i blejzer ništa vam drugo neće biti potrebno da oponašate čuveni francuski effortless stil i u svakom trenutku izgledate odlično. 

Levi’s 501 su verovatno najslavnije farmerice svih vremena; model koji je krasio garderobere svih generacija, od 70-ih pa sve do danas. A, ukoliko vam je potrebna inspiracija kako da ih nosite i ove sezone, pronađite je u našoj galeriji. 

Foto: Instagram

Priredila: Ivana Tomić