MODA / Inspiracija

Inspiracija

“Skinny” džins su prošlost: Ove farmerke su glavni trend sezone!

Teksas je univerzalan materijal koji je nosiv tokom cele godine. Spada u basic koji je idealan za dnevne kombinacije i uklopiv je u gotovo svim stilskim pravcima. Sa godinama, postaje još plemenitiji te je uvek pametna investicija.

Ovog leta zaboravite na “skinny” džins, jer slede modeli koji su trend sezone!

“Wide-leg” džins

When in doubt, go with navy blue! Tamniji ton teksasa visokog struka, sa širokim nogavicama nostalgično nas vraća u sedamdesete godine.

Omiljeni total look u džinsu biće zabavniji ukoliko se igrate dužim i kraćim odevnim komadima. Time postižete dinamiku u odevanju. Od svetlog do onog najtamnijeg, neka vaš stajling bude u valerima. Džins je zabavan jer nudi bezboj opcija a mi predlažemo da ovog leta ispratite vintage vibe!

Zara 3.990 dinara

Iscepani denim dominira

Njihov nastanak se dovodi u vezu sa britanskom rok i pank muzikom, kada je iscepani džins predstavljao bunt protiv sistema. Danas, ovaj kultni model ne prestaje da silazi sa modnih pista i polica infuenserki širom sveta. Zašto ne biste svom dnevnom outfit-u dali tu edgy notu?

Pinko 15.690 dinara

80’s crush

“Mom fit” džins i džakasta silueta osamdesetih doživljava svoj veliki comeback! Pre svega, jedan od najudobnijih modela farmerki daje bezbroj mogućnosti za kombinovanje. Uz patike ii visoke potpetice ovaj model nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Crna nijansa teksasa sa podvrnutim nogavicama ostaviće onaj neobavezni momenat perfektan za effoltess šik.

H&M 3.299 dinara

Večiti dualizam

Tamno vs. Svetlo, why not? Igra valera daće fashion twist vašoj kolekciji klasičnih farki. Uz belu oversized košulju i nude sandale sa visokom petom, ostavićete utisak devojke koja zna! Pojas ovih farmerki možete saviti i time dodatno naglasiti struk.

Max&Co, Mia Maya 23.990 dinara

Kulote kao letnji must

Nadamo se da vam je sada jasno koliko su široke nogavice obavezne kada je trendy džins u pitanju! Moda je već duže vreme u retro fazi, a kulote su doživele svoju ekspanziju sa pravom! Mi biramo svetije nijanse koje se najbolje kombinuju uz pastelne printove. Suknja-pantalone su definitivno obavezni komad ove sezone.

Massimo Dutti 7.490 dinara

Priredila: Mila Đenić

Izvor fotografija: Promo