Pronašli smo najlepšu kolekciju kupaćih kostima za leto 2024.

kupaćih kostima

Kristina Milian, poznata pevačica, glumica i producentkinja, ulazi u leto sa novom kolekcijom kupaćih kostima u saradnji sa brendom Oceanus. Poznata po svojim hitovima iz 2000-ih, poput “Dip It Low” i “AM to PM,” kao i po ulozi u seriji “Seks i grad,” Milian donosi svoj jedinstveni stil i energiju u modni svet. Njena nova kolekcija, inspirisana letima provedenim u St.-Tropezu i njenim kubanskim nasleđem, obećava luksuzne i odvažne komade koje možete nositi od jutra do večeri. U ovom tekstu, otkrivamo kako je nastala ova saradnja, Milianinu inspiraciju i šta čini ovu kolekciju posebnom za sve moderne žene koje žele da se osećaju samopouzdano i sveže u svakom trenutku.

kupaćih kostima

Milian je već godinama fan ove luksuzne marke kupaćih kostima. Prvi put je za njih čula na Instagramu dok je tražila nešto što bi nosila na Coachellu. Fotografije Oceanus kupaćih kostima neprestano su se pojavljivale na njenom feedu. Pevačica se upravo tada zainteresovala za perle, pa su je ručno rađeni komadi prekriveni Swarovski kristalima još više privukli.

kupaćih kostima

Milian je poslala poruku da voli njihov sajt i kupila nekoliko stvari. Pošto izrada komada traje nekoliko nedelja, nije ih nosila na Coachellu, ali ih je nosila tokom leta i zaljubila se. Njihov kontakt je od DM-a prerastao u prijateljstvo koje je doživelo vrhunac ranije ove godine kada ju je Atala pozvala na saradnju.

kupaćih kostima

Rezultat je Tropez Havana kolekcija. Kristina Milian je crpela inspiraciju za Tropez Havana kolekciju kupaćih kostima iz svog privatnog života. Milian skoro svako leto provodi u St. Tropeu sa svojim mužem i želela je da prenese svoja iskustva i utiske ovog čarobnog mesta. Od boravka na brodovima, do ispijanja Aperol šprica. U kolekciji kupaćih kostima se ogleda i njeno kubansko poreklo, koje donosi određenu vatru i energiju. Takođe, stilovi su inspirisani ženskim oblinama i osećajem samopouzdanja i lagodnosti u svojoj koži.

To je uzbudljiv novi poduhvat za ovu svestranu umetnicu, koja je decenijama u svetu zabave i javnosti: Imala je rane dane na Disneyju (ne zaboravimo ko je pevao legendarnu temu za Kim Possible), donela nam je hitove iz 2000-ih poput “Dip It Low” i “AM to PM,” i pojavila se u filmovima kao što su Love Don’t Cost a Thing i Be Cool. U poslednjih nekoliko godina, postala je stalna pojava u Netflix romantičnim komedijama i prazničnim filmovima, i dok nastavlja da vlada u toj oblasti, prelazi i u producentske vode. Ali trenutno, slavi lansiranje kapsulne kolekcije.

Foto: Promo Oceanus