Fashion Unites: virtuelna modna revija Karin Rojtfeld

YouTube događaj „Fashion Unites“ podržava amfAR Fond za borbu protiv COVID-19.

Nije lako napraviti modnu reviju, a kamoli usred pandemije, ali globalni modni direktor BAZAAR-a je to uspela. Za svoju godišnju svečanost amfAR, koja se obično održava u Kanu, u Francuskoj, odabrala je elitu modne industrije za virtuelnu reviju snimljenu na različitim lokacijama širom sveta.

Internet spektakl je osmišljen radi podizanja svesti i pomoći Fonda amfAR za borbu protiv COVID-19, prikazujući isečke slavnih, dizajnera, modela i insajdera industrije koji prenose iskrene poruke solidarnosti u borbi protiv bolesti i nepokolebljive podrške radnicima na liniji fronta.

“To nije samo zabava”, rekla je Karin Rojtfeld. “To je nešto za prikupljanje novca i stavljanje osmeha na lice. Danas nema modnih ikona. Moje ikone su ovi doktori, medicinske sestre; gospođe koje rade u trgovini.”

Podjednaka osećanja delila je i Kim Kardašijan Vest, koja je takođe izrazila zahvalnost svima koji su učestvovali u ovom projektu. „Samo sam želela da vam zahvalim, Karin, hvala vama, amfAR-u, i svim prelepim ženama koje tako ljubazno daju svoje vreme i svoju energiju, kao i svoj prekrasni duh svima koji gledaju od kuće“, rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@crfashionbook x @amfar show premiering live on YouTube Fashion ❤️🖤 @CarineRoitfeld @derekblasberg

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

 

Na reviji su učestvovale Irina Šajk, Karen Elson, Vini Harlov, Ešli Graejam, Eva Hercigova, Karolin Marfi, Alesandra Ambrosio, Stela Maksvel i mnogi drugi, a zatim su sa osmehom prikazale modele iz svog garderobera sa osmehom na licu.

“Pošto nas je koronavirus razdvojio, svi se možemo okupiti kako bismo probudili radost i prikupili nešto novca tokom ovog teškog vremena.”