Pravo u srce grada na Grazia Shopping Night!

U Rajićeva Shopping Centru i Knez Mihailovoj ulici, ali i u širem centu grada 28. oktobra do 22h, ne propustite kupovinu po specijalnim popustima na aktuelne kolekcije, koje čekaju samo vas.

Budite u centru dešavanja i pratite znak na kome piše GRAZIA SHOPPING NIGHT!

Od jutarnjih, pa do kasnih večernjih sati, u samom srcu Beograda, čuvaru tradicije i slavne istorije grada, Knez Mihailovoj ulici, omiljenoj destinaciji svih ljubitelja mode sa istančanim ukusom, Šoping centru Rajićeva, kao i određenim prodavnicama u širem centru grada: u petak, 28. oktobra očekuju vas ponude po specijalnim, sniženim cenama.

Ako pratite najaktuelnije modne trendove sa svetske scene, tokom Grazia Shopping Night-a imate priliku da ostvarite popuste na neke od najboljih kolekcija koje se mogu naći u ponudi Rajićeva šoping centra.

Beauty segment ne zaostaje za modnim, pa vas očekuju značajni popusti iz asortimana najrazličitijih proizvoda za negu i ulepšavanje.

Ako ste ljubitelj sportskih aktivnosti ili jednostavno uživate u uvek kvalitetnoj ponudi sportskih brendova, nismo vas zaboravili tokom ove uzbudljive šoping večeri.

I ovo nije sve što vas očekuje…

Provedite petak, 28. oktobar na Grazia Shopping Night-u, posetite neke od restorana sa prelepim pogledom, uživajte u jedinstvenoj gastronomskoj ponudi i probudite sva čula u šoping centru Rajićeva.

Svaki dan je onaj pravi za mala životna zadovoljstva.

Dobro došli – najbolji šoping je u srcu grada!

Listu popusta možete pogledati u nastavku, a za detaljniji pregled kliknite na fotografije:

Tekst: Promo

Foto: Promo