Bela Hadid dočekala proleće u mantilu koji se može kupiti u Srbiji

Sreda je zvanično prvi dan ovogodišnjeg proleća, a Bela Hadid počinje dan rano tako što koristi prelazno vreme za šetnju gradom u savršenom mantilu.

U pitanju je trench kaput iz Manga, koji je stilizovala kao haljinu – noseći kratak top ispod njega. Teksturirani trench od prevrnute kože, pričvrstila je oko struka kaišem, dok je gornji deo ostavila delimično otvoren. Mantil su dodatno krasili reveri, dva bočna džepa i porub sa prorezom pozadi.

U skladu sa crop-topom, Bela je nosila par crnih pantalona ravnih nogavica, kao i sjajne crne patike. Izgled je zaokružila crnom trakom na glavi, kožnom Givenchy torbom sa suptilnim metalik detaljima, koji su se poklopili sa njenim izborom nakita, a koji je uključivao četvrtaste zlatne minđuše i nekoliko prstena, takođe u zlatu.

Ovaj outfit je više ličio na “tihi luksuz” Bele Hadid, koja se u poslednje vreme zaista oslanja na svoju eru kaubojke. Samo pogledajte nedavne objave modela na Instagramu, i videćete je kako se grli sa konjima i nosi mnogo kaubojskih šešira i čizama.

Foto: Profimedia, Promo