Slavne ličnosti odobrile sledeći modni trend: Bez pantalona

Zamakli smo samo par meseci od nove godine, a već postoji trend koji su poznate ličnosti odobrile, a za koji vredi znati: bez pantalona. Izgled bez pantalona počeo je da kruži na modnoj sceni 2022. godine kada su zvezde kao što su Kendal Džener, Bela Hadid i Kajli Džener primećene kako nose outfite bez pantalona u svakodnevnom stilu. Ogoljeni pogled na modu nije primenljiv samo na street style, već se pojavio i na crvenom tepihu CFDA modnih nagrada 2022. u interpretaciji Džulije Foks i Rite Ora na dodeli modnih nagrada u Londonu 2022. godine.

Godine 2023, poznate ličnosti poput Hejli Biber i Tejlor Svift dokazale su zašto nema pantalona u It outfitu, iznevši stil na ulice, a 2024. Sidni Svini, Kristin Stjuart i drugi su uzdrmali ovaj stil kako na crvenom tepihu tako i u prvim redovima revija, pokazujući svestranost trenda.

Ako vam je potrebno više ubedljivosti o popularnosti izgleda bez pantalona, onda ne gledajte dalje od pista za jesen/zimu 2024. Etikete kao što su Jacquemus, Miu Miu, Marni i Prada sve su prigrlile memorandum bez pantalona. Pošto su prozirne haljine i dalje popularne – kao i uvek, a donji veš koji se nosi kao odeća i dalje u punom zamahu, moda bez pantalona se uklapa u trenutni ciklus trendova.

Foto: Profimedia