7 modela farmerica za 7 dana u nedelji: Ovako to radi Dženifer Aniston

Dženifer Aniston ima rešenje za bilo koju stilsku dilemu, a ovog puta demonstrirala je moć farmerki i njihovo uklapanje uz svaki vid odeće i obuće – i to za svaki dan u nedelji.

Epskim igranjem Rejčel u “Prijateljima” potvrdila je svoju ljubav prema klasičnom Levi’s džinsu, ali outfitima na ulicama Los Anđelesa u seriji različitih modela farmerki digla je ovaj odevni komad na viši nivo.

Dok lepa glumica ne menja svoj izgled godinama, te njena beauty rutina je jedna od najpopularnijih tema za razgovor, njen neosporni njuh za vanvremenske odevne komade nastavlja da odjekuje od devedesetih godina. Kada se samo prisetimo svih kultnih stajlinga koje je od tada ponela kako u seriji, tako i van nje, status modne ikone koji je još tada stekla, u potpunosti je zaslužen.

Ovog puta inspiriše nas sa 7 različitih vrsta džinsa, koje možete kombinovati uz patike, čizme, cipele, kapute, kožne jakne ili blejzere, u zavisnosti od dana i prilike. Kako ih Dženi nosi od ponedeljka do nedelje, pogledajte u našoj galeriji.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović