Mala nude haljina i jesenji kaput: Adriana Lima demostrirala kako se nosi seksi elegancija

Kada vrele letnje dane zameni mahon oblačno i sivo vreme, naši modni izbori polako ali sigurno dobijaju tendenciju da potsanu manje efektni, svakako manje senzualni, a mnogo više komforni i lako uklopljivi.

Međutim, poznata brazilska manekenka ne pristaje na ove “jesenje” modne uslove, iako je vidno da je prigrlila novu sezonu.

Početak jeseni obeležavaju uglavnom topli, zemljani tonovi. Kako nedelje odmiču ka kraju godine, naši izbori boja postaju hladniji, baš kao i vreme. Izuzetak je uvek poželjno načiniti, ali i prilagoditi sopstveni stil sezoni i trendovima.

Svojim stilom u poslednje vreme čini se da Adriana pokušava da nas podseti zašto je bila jedna od najpoznatijh Victoria’s Secret anđela.

Naglašavanje perfektne figure i dugih izvajanih nogu, ali uvek u primerenom stilu i elegantnom maniru, postalo je prepoznatiljiv modni potpis 40-godišnjeg modela.

Ovoga puta u jednom takvom izdanju pojavila se pre nekoliko dana na premijeri flma u Los Anđelesu, a društvo joj je pravio filsmki producent Andre Lemmers – njen novi dečko, sa kojim je vezu za javnost ozvaničila nedavno na crvenom tepihu u Veneciji, o čemu smo pisali OVDE.

Tada su u par sa razlogom bili uprti refltektori red carpeta na venecijanskom festivalu, ali ni sada nije bilo značajno drugačije, a to je i ovoga puta izazvala Adrianina pojava.

Komad koji je ponajviše zaslužan za privlačenje pažnje definitivno je mini top haljina u nude tonu – koja je prateći liniju tela, svojim krojem istakla seksepil manekenke. Dok je predivan kožni kaput u narandžastoj boji dao izgledu elegantnu notu.

Ovaj model kaputa odlično se stilizuje sa svim zemljanim tonovima, pogotovo sa bež i braon varijantom, ali odličnu efektnost izaziva i u kombinaicji sa neutralnom crnom. Ugledajte se ove jeseni na Adrianu i izaberite jedan od najvažnijih jesenjih komada u toploj boji koji može da napravi značajnu razliku.