MODA / Vesti

Vesti

Anđelina Džoli na crvenom tepihu u kombinaciji koju svi možemo da nosimo

Zvezda novog Marvelovog filma “Eternals”, prisustovala je premijeri filma “Paper & Glue”, u pratnji svoje ćerke Šajlo i sina Paksa, kako bi podržala dokumentarni projekat francuskog fotografa JR-a. Outfiti u crnom od glave do pete su zaštitini znak Anđeline, i zaista, niko te ume da ih iznese tako dobro kao ona.

Ovog puta uklopila je crni džemper sa rolkom i crnu, usku midi suknju, koja joj je pratila liniju tela. Monohromatski izgled zaokružila je crnim potpeticama i zlatnim alkama, dajući ovom jednostavnom stajlingu potrebnu dozu sofisticiranosti crvenog tepiha. Manje je uvek više!

Šajlo i Paks uparili su svoje outfite sa mamom, te su i oni bili u crnim outfitima, kombinovanim sa džinsom. Savršen trio.

Stajling od nekoliko klasičnih elemenata iz ormara, u potpunosti nas je oduševio, jer je jednostavan za svakodnevno odevanje, kada ste u manjku sa inspiracijom a u potrazi za određenom dozom prefinjenosti. Umesto all-black kombinacije, vi možete dodati i boje uz jedan ovakav savršen zimski outfit.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović