Iznenađujuća promena: Pantalone koje su osvežile stil Anđeline Džoli

Anđelina retko kad izlazi iz svoje stilske zone komfora, i kada je njen street style u pitanju, komad u kom je najčešće viđamo (pored ležernih maxi haljina) su pantalone – klasičan džins, obično u crnoj boji. Crni outfiti postali su njen zaštitni znak gde god da se pojavi, te nešto razigraniji stajlinzi su veoma neobična i retka pojava za ovu blistavu zvezdu Holivuda.

Međutim, Endži i te kako ume da nas fascinira, kao što je i učinila pre par dana, prilikom šetnje sa svojim ćerkama, Zaharom i Vivijen, u modelu pantalona za koji nikako ne bismo rekli da je njen prvi izbor.

Svilene bele pantalone brenda Dior, iz njihove limitirane kolekcije Chez Moi, ukrašene su crnim ilustracijama na kojima se prepliće svet mitološki svet sa zodijakom. Udoban i elegantan komad širokog kroja kombinovala je sa basic belom majicom, preko koje je nosila kaput u najaktuelnijoj boji sezone – kamel. Stajling je zaokružila braon papučama i torbom slične nijanse.

Za razliku od crnih monohromatskih outfita, ova promena, nesumnjivo je osvežila Angelinin izgled.

Na Chez Moi liniji, radila je Maria Gracija Kijuri tokom karantina 2020. godine, i tada je za Harper’s Bazaar kratko opisala čitavu kolekciju: “Karantin nije imao veliki uticaj na moj način odevanja jer sam i pre težila praktičnim i udobnim odevnim komadima, od pantalona do pulovera od kašmira. Diorova kolekcija Chez Moi inspirisana je našom potrebom za utehom i elegancijom u ovim neviđenim vremenima. Želela sam da napravim liniju koja će nas pratiti u ovom novom kontekstu kada je mnogo naših društvenih interakcija zamenjeno vremenom koje provodimo kod kuće”.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.