Bez grudnjaka za Posh: Dva hrabra stajlinga Viktorije Bekam koji su nas iznenadili

Nismo očekivali da vidimo ovakve kombinacije modne dizajnerke koja nam je pokazala kako bi dekoltirani gornji delovi trebalo da se nose.

Pre dve večeri, na ulicama Njujorka, Viktorija Bekam je demonstrirala kako bi to jedan crno-beli outfit trebalo da izgleda u praksi. Naizgled jednostavna, ova kombinacija neretko zadaje probleme prilikom odevanja jer nije toliko jednostavno spojiti dve sasvim suprotne nijanse, a da to bude stilski dobro.

Naime, modna dizajnerka je odlučila da ponese belo odelo (što je već hrabro samo po sebi), a da za ključne detalje odabere crne komade u vidu kožnog kaiša i cipela sa potpeticom čiji je špicasti vrh tek katkada provirivao ispod nogavica.

Detaljnije, Posh je uparila usko krojenu košulju dugačkih rukava uz pantalone širokih nogavica. Uz to, nekadašnja pevačica je ovu košulju nosila duboko raskopčanu što na njoj nije izgledalo ni najmanje vulgarno, već je bilo odraz dobro promišljene stilske kombinacije.

Ali, Viktorija se ovde nije zaustavila.

47-godišnja kreatorka sinoć je za priliku jedne večere prodefilovala u još hrabrijem stajlingu.

Ovog puta, u fokusu je monohromatski teget look koji je efektno osvežen belim špicastim cipelama i megapopularnom Botega Veneta u svežoj nijansi o kojoj smo pisali ovde.

Bekam je ponela dekoltirani top bez grudnjaka, tačnije rolku koja je na središnjem delu bila rasečena.

Nekadašnja Spice Girl ponovo je dokazala zbog čega je odavno smatraju jednom od vodećih stilskih ikona, te predlažemo da u galeriji pogledajte pomenute statement kombinacije Viktorije Bekam.

Foto: Profimedia

Tekst: Natalija Knežević