Unutar spektakularnog venčanja Bruklina Bekama i Nikole Pelc

Ovog vikenda, Nikola Pelc i Bruklin Bekam venčali su se u njenoj porodičnoj kući u Palm Biču.

Mladina Valentino Haute Couture haljina, posebno krojena za nju, rezultat je jednogodišnjeg planiranja sa timom kreativnog direktora modne kuće Pierpaolo Picciolia – sa dva odlaska u Rim i dva otpremanja nazad u Ameriku. Glavne krojačice, čak su otputovale u Majami, kako bi se uverile da je svaki detalj venčanice besprekoran za veliki dan.

Bez suvišnih detalja, belu haljinu uske siluete, krasio je široki i dugačak veo od francuske čipke i ručno rađene čipkaste rukavice. Jednostavnost haljine je ono što je činilo veličanstvenom.

S druge strane, Nikolina frizura i šminka predstavljale su omaž njenom omiljenom supermodelu Klaudiji Šifer iz 90-ih – odluka koju je donela sa svojim dugogodišnjim glam timom.

Jedini element rigorozno planiranog wedding outfita, koji je ostao iznenađenje bilo je Nicolino „nešto plavo“ – slatka poruka njene majke, Klaudije Hefner Pelc, ušivena s unutrašnje strane suknje njene raskošne Valentino haljine.

Mladoženja je nosio crno odelo skrojeno od strane modne kuće Dior i belu košulju, koju je krasio detalj u vidu bele leptir mašne.

Posetite našu galeriju za vizuelni utisak ove čitave moderne bajke.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.