Lifestyle

Dejvid i Viktorija Bekam u subotu žene sina: Ovako izgleda predbračni ugovor

Bruklin Bekam, najstariji sin Viktorije i Dejvida Bekama, u subotu će se oženiti bogatom naslednicom Nikolom Pelc. Budući mladoženja za kumove je uzeo svoju braću Kruza i Romea, a i njegova izabranica je tu čast poklonila svom bratu, nekadašnjem hokejašu Bredu Pelcu

Nikola će nositi venčanicu italijanske modne kuće Valentino, koju će na svadbenoj zabavi zameniti kreacijom svoje svekrve, dizajnerke i pevačice Viktorije Bekam. Zvanicama će upotreba mobilnih telefona biti strogo zabranjena, kao i uključivanje na društvene mreže, a prve fotografije mladenaca obećane su magazinu Vogue

Prema pisanju Daily Maila, pretpostavlja se da će Bruklin Bekam sa budućom suprugom potpisati predbračni ugovor, budući da bogatstvo Nikolinog oca iznosi oko 1,3 milijardi funti (a bogatstvo Viktorije i Dejvida Bekama je procenjeno na 370 miliona funti).

Venčanje Bruklina i Nikole održaće se u porodičnoj vili Pelcovih u Palm Biču na Floridi (čija vrednost iznosi 76 miliona funti), na samoj obali, kada će se mladenci pred odabranim gostima zavetovati na večnu ljubav. Na venčanju bi trebalo da nastupa Snup Dog. Par, koji je počeo da se zabavlja 2019. godine, verio se samo godinu dana kasnije, u julu 2020.

‒ Pre dve nedelje pitao sam srodnu dušu da li želi da se uda za mene i pristala je. Ja sam najsrećniji čovek na svetu. Obećavam da ću biti najbolji suprug i jednog dana najbolji otac ‒ napisao je tada Bruklin Bekam na instagramu.  

Tekst: J.M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram