Bruna Markezine je novi ambasador brenda Intimissimi

Brazilska glumica i model prvi put će se pojaviti u ovoj ulozi u okviru kampanje 2020. posvećene Danu zaljubljenih.

Zahvaljujući svom urođenom šarmu i eleganciji, Bruna Markezine savršeno predstavlja kolekciju koju je Intimissimi lansirao povodom 14. februara. Ova kolekcija obiluje zadivljujućim proizvodima od prelepih, prozirnih materijala koji simbolizuju sofisticiranu ženstvenost, a koji se mogu kupiti za sebe ili kao poklon.

Bruna Reis Maia, rođena 4. avgusta 1995. u Rio de Ženeiru, poznatija po imenu Bruna Markezine, svoju je manekensku karijeru započela sa pet godina, a glumački debi dogodio se 2003. godine u brazilskoj telenoveli Women in Love. Pojavila se na crvenom tepihu širom sveta, nepromenjivo izazivajući divljenje i čak je učestvovala na pariskoj nedelji mode i Festivalu u Veneciji. Sa preko 37 miliona pratilaca na Instagramu, uvršćena je u svetsko rangiranje 14 najdarovitijih neameričkih glumica i postala je prava ikonička figura njene generacije.

Kolekcija koju promoviše glumica se sastoji od bodija, grudnjaka, gaćica i haltera koji su izrađeni od svile, satena i čipke. Kolekcija se fokusira na crnu i prašnjavo ružičastu boju.

Intimissimi