Crveni tepih godine? Najlepši stajlinzi sa britanskih modnih nagrada

Pretprošle noći održana je dodela najvažnije modne nagrade u Velikoj Britaniji, Fashion Awards 2021., povodom koje su se okupila najveća svetska imena u Royal Albert Hall-u.

Nagradu za najveće modno dostignuće dobio je američki dizajner Tommy Hilfiger, druga najvažnija nagrada večeri tiče se predvodnika promena u polju kreativnosti, nju su dobila sledeća imena Virgil Abloh, Alessandro Michele, Demna Gvasalia, Kim Jones i Jonathan Anderson.

Sjajnim nastupima, prisutne su zabavili Kylie Minogue i Charli XCX, proslavljeni su i brojni nadolazeći dizajneri, a pomenuti su i neki od najvećih modnih trenutaka u godini koja je bila transformativna za čitavu industriju.

Dodela modnih nagrada takođe je donela ozbiljan glamur prestonici jer su supermodeli, muzičari, glumci i dizajneri prošetali svoja blistava stilska izdanja na crvenom tepihu događaja.

Od sofisticiranih balskih haljina do istaknutih printova, u našoj galeriji izdvojili smo malu ali odabranu grupu od 7 najbolje obučenih dama Fashion Awards-a za 2021.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović